• Ons bereikte het verdrietige nieuws dat op 15 juni ons lid Jaap Alleblas is overleden.

In Jaap verliezen wij een betrokken v.v. Naaldwijk man. Jaap maakte als speler deel uit van het meest succesvolle ZOMI-team in de jaren 70, dat toen in de 2e klasse op het een na hoogste amateurniveau speelde. In zijn werkzame leven had hij samen met zijn twee broers een bedrijf om kassen te beglazen. Zijn expertise kwam drie jaar geleden van pas bij de renovatie van de Henk Malestein tribune, waar hij een grote bijdrage aan leverde. Deze tribune is nu een pronkstuk van onze accommodatie.

Wij zullen hem binnen onze vereniging enorm gaan missen en wensen zijn naasten en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur v.v. Naaldwijk