• Indoorpretpark Maassluis sponsor jeugdteam vv Naaldwijk

  Al jaren is indoorpretpark Maassluis sponsor bij vv Naaldwijk, en vele van onze jeugdleden zijn daar als Ukkie wel eens geweest in de winterstop. Toen Hans van Indoorpretpark Maassluis gevraagd werd of hij een nieuwe overeenkomst wilde afstemmen met vv Naaldwijk koos hij na jaren van bord sponsering nu een keer voor teamsponsering. 

  Wij zijn natuurlijk blij dat Indoorpretpark Maassluis verbonden blijft aan vv Naaldwijk als sponsor. 

  Over Indoorpretpark Maassluis: 

  Een dag vol plezier in onze indoor speeltuin 

  Op zoek naar een leuke binnen activiteit voor kinderen? Indoor pretpark is een indoor speeltuin en trampolinepark in één. Bij ons kun je terecht voor een heerlijke dag vol plezier. Kom midgetgolven of leef je uit met een potje tafelvoetbal. Voor springplezier kunnen kinderen terecht in het grote trampolinepark. Een dagje uit of een kinderfeestje geven in de omgeving van Rotterdam? Kom naar Indoorpretpark Maassluis! 

  Ons trampolinepark: de sensatie voor jong en oud 

  Trampoline springen is dé sensatie voor zowel kinderen als ouderen. Voor de kleintjes van 2 tot 5 jaar is in onze indoor speeltuin overdag de Ukkiejump. Ongeveer om het uur kunnen zij heerlijk even 20 tot 30 minuten springen. Het trampolinepark is de plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Voor 16 jaar en ouder bieden wij trampolinefitness aan. Deze vernieuwende manier van sporten bestaat uit veel verschillende oefeningen zowel op de trampoline als erbuiten. 

  Een compleet verzorgd kinderfeestje 

  De leukste kinderfeestjes worden gevierd bij onze indoor speeltuin in de regio Rotterdam. Met het feestpakket wordt elk kinderfeestje compleet verzorgd en beleven de kinderen een onvergetelijke dag! In onze indoor speeltuin en trampolinepark zullen de kinderen zicht geen moment vervelen. Ook aan de ouders is gedacht met genoeg zitplaatsen en horecafaciliteiten, en.. fruit mag u bij ons gewoon meenemen, fijn toch!?