Beste leden van v.v. Naaldwijk,

Vanaf de start van het nieuwe seizoen stapt onze vereniging over naar cashless betalen. Door het overstappen naar het cashless betalen wordt de druk op de vrijwilligers verminderd.

Geen contante betalingen

In aanloop naar het bestellen van nieuwe kassa’s hebben we ook nagedacht over verschillende kassasystemen en over de betaalmethodes. Met de introductie van het nieuwe kassasysteem hebben we besloten dat het niet langer mogelijk is om in onze kantine met contant geld te betalen. Onze vereniging gaat per direct volledig over naar cashless betalen.

Waarom hebben we daarvoor gekozen?

Door de overstap naar cashless betalen wordt de administratie minder arbeidsintensief. Bovendien wordt de administratie minder foutgevoelig en wordt het risico op fraude verkleind. Het belangrijkste argument om de kantine cashless te maken is echter het verkleinen van het veiligheidsrisico dat cash geld met zich mee brengt. Door de introductie van cashless betalen zit er geen contant geld meer in de kassa en in de kluis en hoeven vrijwilligers niet meer met de kantineopbrengst op pad.

En nu?

Betaalmethode en introductie Twelve Betaalpas

Betalen in de kantine kan zoals dat altijd al kon, gewoon met de pin. Maar met de introductie van cashless betalen en het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook een nieuwe betaalcard: de Twelve betaalpas. Deze heeft een aantal voordelen.

De Twelve betaalpas is met name handig voor leden die geen pinpas mee willen nemen, nog geen pinpas hebben (bijvoorbeeld kinderen) of voor ouders die zicht willen houden op de uitgaven van hun kinderen. Ook kan de Twelve betaalpas dienen als teampas, waarmee in de kantine kan worden afgerekend. Iedereen uit het team kan gemakkelijk geld overmaken naar de teampas. Dat kan gemakkelijk via de Twelve App. Met deze betaalpas kun je dus nog makkelijker afrekenen aan de bar.

Kortom, afrekenen aan de bar kan dus voortaan op twee manieren:

• Met je gewone bankpas (PIN);
    • Met de Twelve Betaalpas.

De Twelve betaalpas is voor alle leden gratis verkrijgbaar. Indien je een Twelve (team)betaalpas wilt, vragen we je om het formulier in te vullen op [website].

Op de open dag op 26 augustus a.s. tussen 11 en 12 uur kun je je aangevraagde Twelve betaalpas ophalen. Je kunt de betaalpas ook tijdens de opening van het seizoen op 29 augustus ophalen tussen 11 en 12 uur in de kantine.

Leuk en aardig, maar hoe werkt het?

Bij het ophalen van je Twelve betaalpas krijg je een instructie hoe je de kaart kan gebruiken en hoe je het saldo op de pas kan ophogen. Daarnaast hebben we een uitgebreide FAQ op onze website geplaatst.

Tot slot

We realiseren dat het even wennen zal zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe systeem goed zal gaan werken! Bij diverse verenigingen uit de regio werkt het al prima. We zien jullie graag in onze kantine.

Vragen?

Alle gebruikersvragen staan in de instructie op de Twelve website en de FAQ op onze website. Ben je je pas kwijt en wil je een nieuwe betaalpas, dan kun je een aanvraag doen via deze link.

Bestuur v.v. Naaldwijk