• J08-1 ongeslagen kampioen

  Vandaag mochten de JO8-1 talenten van onze plaatselijke trots aantreden in de laatste wedstrijd van de derde fase.
  De winterse fase waarin onze kunsten vertoond mochten worden op Hoofdklasse niveau. Ter voorbereiding op deze fase werd er in de eerste week van Januari een Hoofdklasse toernooi gespeeld bij DSO, waarin o.a. een 2-0 overwinning op Feyenoord al aangaf dat er pit en potentie in dit team zit. Dit gaf zeker reden tot optimisme, maar de vraag bleef hoe het onze jongens in de competitie zou vergaan als iedereen weer uit zijn winterslaap is gekropen?
  In de competitie werd de strijd aangegaan met teams in de buurt zoals Lyra, maar het bracht ons ook verder van huis zoals Pijnacker en Nieuwerkerk aan de IJssel. Wedstrijden waarin de punten aan een geregen werden, er klinkende overwinningen geboekt waren, en een gelijkspel uit het vuur gesleept werd tegen Zwaluwen.
  Vandaag was de laatste wedstrijd waarin we mochten aantreden tegen Den Hoorn en het kampioenschap veilig gesteld kon worden.
  Na een goede generale repetitie afgelopen woensdag, waarin er in een spectaculaire vriendschappelijke pot met 6-4 van de JO8-1 van onze buren werd gewonnen, stonden onze jongens vandaag op scherp.Van gezonde wedstrijd spanning leek geen sprake, want na enkele minuten werd de ban gebroken in het voordeel van Naaldwijk. Vanaf dat moment was het eenrichtingsverkeer en hebben de mannen het toegestroomde publiek verwend en uiteindelijk met 12-1 gewonnen. Daarna barstte het kampioensfeest los en werd in de kleedkamer de door de ouders ingestarte klassieker We are the champions door de jongens al snel ingeruild voor Europapa!
  Een ware team prestatie van Cas, Joep, Maas, Max, Milan, Raf en Ryan, onder de bezielende leiding van Limbo en Mattus!