• Jammerlijk verlies voor Naaldwijk

Afgelopen zaterdag speelde vv Naaldwijk de inhaalwedstrijd tegen DSVP. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er ter nagedachtenis van de overleden leden Carla Goedendorp en Cor Manni een minuut stilte gehouden.
    De bezoekers begonnen fel aan de wedstrijd en wisten het Naaldwijk gelijk lastig gelijk lastig te maken. Na 5 minuten weet Naaldwijk goed onder die druk uit te komen en begint het steeds beter te voetballen. Er volgen kleine mogelijkheden maar helaas is vaak de eindpass niet zuiver genoeg voor het echte te zorgen. DSVP ging door de druk van de witkielen steeds meer op de counter ging spelen en werd steeds gevaarlijker met de lange bal. De Naaldwijkse verdediging had het knap lastig met deze speelwijze en de gasten kregen hierdoor een paar kansjes. De Naaldwijkse verdediging kon meestal wel met een oplossing komen. De keren dat de laatste line niet kon ruimen was daar Jeffrey Wubben. Het spel golfde op en neer, met weinig grote kansen. Net voor rust krijgt DSVP een makkelijk gegeven vrije trap vanaf de zijkant. Die bal word voor geslingerd en bij de tweede paal staan er twee man vrij van DSVP om de bal er in te koppen. Slecht verdedigt en Naaldwijk gaat met een 0-1 stand de rust in.
    De tweede helft begint Naaldwijk wat feller aan de wedstrijd. Want er moet gewonnen worden om de aansluiting naar de top te houden. Naaldwijk kreeg steeds meer grip op het spel en drong de bezoekers steeds meer naar hun eigen helft. Onder leiding van de goed voetballende Jeroen Vogels werd het spel snel verplaatst. Door de doorzettingsvermogen van Laurens Bouritius werden er weer meer ballen veroverd op het middenveld. Naaldwijk kon niet voorkomen dat DSVP bij balverlies in de omschakeling wel wat kleine kansjes kreeg. Ondanks de onoplettendheid vlak voor de rust bleef de verdediging nu wel overeind. Met inbreng van Rashidi Gilkes en Frank Schipper bracht vv Naaldwijk trainer Patrick Fieret wat extra aanvallende krachten in het veld. Frank Schipper kreeg zelf nog twee grote kansen, bij één haalde hij goed uit maar daar stond Gilkes in het baan van het schot en zijn andere inbreng ging net naast. Ook Jordy van Calsteren kreeg steeds meer dreiging maar helaas waren het geen grote kansen. In de slotfase kreeg Naaldwijk nog een vrije trap even buiten de zestien maar helaas werd die geblokt door de muur.
    Al met al was het een strijdlustige wedstrijd maar niet geweldig. Volgende week moet er gewonnen worden van Loosduinen in de thuiswedstrijd om niet onderin te blijven hangen.