• JO11-1 net ten onder tegen Feyenoord

    Afgelopen zaterdag werd er om 10:00 uur op het hoofdveld afgetrapt tussen onze JO11-1 en de JO9-1 van Feyenoord.

    Onder toeziend oog van 150 toeschouwers werd er onder een stralend zonnetje afgetrapt. Onze jongens en meisje waren duidelijk niet onder de indruk van de entourage, want in het eerste kwart werd er geweldig gevoetbald. Feyenoord wist niet waar ze het zoeken moesten en werden zelfs op een 4-0 achterstand gezet.

    Daarna lieten de Rotterdamse talenten zien uit het goede hout gesneden te zijn, want de Rotterdammers knokten zich knap terug in de wedstrijd en kwamen halverwege het 3e kwart terug tot 4-4. Het zou lang 4-4 blijven met kansen over en weer, maar uiteindelijk was het toch Feyenoord dat de 4-5 maakte. Een doelpunt van Naaldwijker Scott van den Ende en een ongelukkig eigen doelpunt bepaalden de eindstand zelfs op 4-7.

    De zwart-witten waren eventjes teleurgesteld omdat ze een ruime voorsprong uit handen hadden gegeven, maar waren uiteindelijk toch erg blij dat ze deze kans kregen om tegen deze talenten van Feyenoord te mogen spelen. En dat met zoveel enthousiaste papa’s, mama’s, oma’s, opa’s, etc. langs de kant. Het was een hele mooie ervaring. Daarbij was het een sportieve wedstrijd met mooie goals, waar veel mensen die VV Naaldwijk een warm hart toedragen van hebben genoten. We bedanken dan ook alle supporters en mensen die op een andere vorm hebben bijgedragen aan deze mooie ochtend.