• JO19-1 gaat weer voor een goede voorbereiding

  Na een heel goed 1e deel van het seizoen 19/20 zijn spelers en begeleiding van JO19-1 van plan om het 2e deel misschien nog wel beter voor de dag te gaan komen. Aan de voorbereiding zal het ook nu weer niet liggen......

  JO19-1 is nog steeds actief in het bekertoernooi en sloot onlangs hun debuut in de 1e klasse af met een knappe 2e plaats in de najaarscompetitie.

  Om de lat toch nog wat hoger te gaan leggen voor deze potentiële selectiespelers van de toekomst start men al op zaterdag 4 januari weer met trainen om vervolgens gedurende de maand januari diverse oefenwedstrijden af te werken tegen met name hoofdklassers (DSVP JO19-1, Die Haghe JO19-1, LYRA JO19-1. SC Monster JO19-1)

  Tussendoor gaat het complete team + beide trainers van 10 t/m 12 januari 2020 op trainingsweekend naar Apeldoorn. Naast een oefenwedstrijd tegen het apeldoornse Victoria Boys JO19-1 staan dat weekend ook nog op het programma: een trainingssessie, sportquiz, bubble bal, boswandeling etcetc. En natuurlijk kunnen ook in en om het verblijf de nodige activeiten ondernomen worden maar is er ook tijd en ruimte om te relaxen. Dit alles in het kader van teambuilding zoals dat voorafgaand aan dit seizoen ook al gebeurde door een aantal maal te gaan crossfitten met z'n allen.

   

  Meer lezen over dit team.