• JO19-1 haalt uit in laatste competitiewedstrijd

  Voor JO19-1 stond de 3e plek nog op het spel, maar dan moest er wel gewonnen worden van Oliveo JO19-2 waar niets meer voor op het spel stond.

  Onder leiding van een wildvreemde scheidsrechter (alle "thuisfluiters" hadden andere bezigheden) en onder het toeziend oog van de toekomstige leiding van JO19-1 wilde Naaldwijk nog wel wat laten zien, dat werd al snel duidelijk.
  Oliveo kwam er totaal niet aan te pas en met de rust lagen er al 6 doelpunten achter de keeper van de gasten uit Pijnacker.
  Met enkele invallers in het team freewheelde Naaldwijk ook na rust vrolijk verder en werd het doelsaldo nog even opgevijzeld. De teller stokte uiteindelijk op 11 en de gasten konden daar niets tegenover stellen.
  Het was overigens opnieuw Sven Heijs die, nu hij doorheeft dat linksbuiten eigenlijk best wel een leuke plek is, een hoofdrol opeiste en weer 4x scoorde. De andere doelpunten kwamen van Thijs(2), Said(3), Nico en Vito.
  Dat deze show van JO19-1 niet door iedereen op prijs gesteld werd, werd duidelijk toen de zich zwaar genegeerd voelende grensrechter van Oliveo demonstratief zijn vlaggetje in het veld kwam overhandigen aan de scheidsrechter. Onverrichter zake moest hij echter het gangetje naar de zijlijn weer tergmaken en gooide toen daar het vlaggetje er maar bij neer.
  Naaldwijk werd door dit resultaat 3e en heeft zeker de laatste weken laten zien dat er meer in had gezeten. Maar 2 (grote) nederlagen eerder dit seizoen konden niet meer goed gemaakt worden.
  Volgende week rest nog het traditionele thuistoernooi met 3 sterke tegenstanders: DCV JO19-1, CVV Berkel JO19-1 en Quintus JO19-1.
  Tijdens het wk op 2e paasdag toonde JO19-1 al dat het niet voor hogerspelende teams hoeft onder te doen.
  Nog 1 keer vlammen dus volgende week.