• JO19-1 heeft 80 minuten nodig om de 1e 10 minuten ongedaan te maken

  Na 10 minuten in de wedstrijd van JO19-1 tegen het Haagse Quick JO19-2 schrok het team ineens wakker. Op het scorebord stond toen echter al 0-3.
  Ik denk niet dat de tegenstander van vandaag ooit zo makkelijk in het zadel geholpen werd tijdens een wedstrijd. Daar waar alle Naaldwijk spelers vast leken te staan liet Quick met speels gemak 3 doelpunten noteren voordat Naaldwijk iets terug kon gaan doen.
  Er kwamen toen absoluut kansen voor Naaldwijk en nadat een fraaie kopgoal van Randy eerst nog werd afgekeurd (buitenspel) was het na een half uur spelen Tim die op aangeven van Yorick 1-3 noteerde. Vervolgens schoot Yorick een bal tegen de onderkant van de lat die via de grond het veld weer instuiterde en aangezien doellijntechnologie op dit niveau nog niet is ingevoerd kon de scheidsrechter niet anders doen dan lekker door laten voetballen.
  Toch liet Yorick het hier niet bij zitten en een paar minuten later rondde hij een diepe bal van Mike wel mooi af: 2-3.
  Nu nam Naaldwijk echter iets te veel risico om nog voor rust gelijk te maken en dat werd weer op kinderlijk eenvoudige wijze afgestraft: 2-4. Dit werd tevens de rust stand.

  Er was Naaldwijk alles aan gelegen om direct na rust de zo verdiende aansluitingstreffer te maken want dan kon het nog wel eens spannend worden. Er kwam inderdaad een stormloop op het Quickdoel maar doelpunten leverde dat helaas niet op. Een bal op de paal van Mick kwam nog het dichtste in de buurt.
  Langzaam ebden de krachten en de goede bedoelingen weg en moest er nog opgelet worden bij een enkele uitval van Quick.
  Tijdrekken door Quick (met als gevolg een gele kaart en dus even een man minder) gaf Naaldwijk toch nog weer wat ruimte en nadat Mick 10 minuten voor tijd de 3-4 scoorde werd er nog even een eindoffensief uit geperst met enkele hachelijke situatie voor het Quickdoel. Uiteindelijk was het Ali die op aangeven van Marijn 4-4 maakte en dezelfde Ali had in de laatste minuut nogmaals doel kunnen treffen. Zijn kopbal ging echter net voor langs.
  Voor het publiek was het een zeer vermakelijk duel met een spectaculair scoreverloop. Maar als Naaldwijk vanaf minuut 1 gewoon bij de les was geweest was een dergelijke energievretende inhaalrace helemaal niet nodig geweest en hadden er gewoon 3 punten bijgeschreven kunnen worden ipv 1.
  Volgende week komt Laakkwartier JO19-1 op bezoek om 14.30.