• JO19-1 zoekt het hogerop........

  Na een aantal jaren met dit team bovenin de 2e klasse te hebben meegedraaid, gaat JO19-1 het nu proberen in de 1e klasse. 2 gedreven trainers en 17 gemotiveerde spelers zijn de uitdaging aangegaan en zijn al vanaf 3 augustus in de weer om zo goed mogelijk voorbereid aan het seizoen te kunnen beginnen.

  Op de trainingen wordt fanatiek getraind en wordt er aan een spelwijze gewerkt die soms wel eens afwijkt van de spelwijzes die de afgelopen jaren werden gehanteerd. Natuurlijk is dit voor iedereen even wennen, maar inmiddels zien de vaste volgers zeker positieve verbeteringen tijdens de afgelopen oefenwedstrijden.

  Op woensdagavond 21 augustus was hoofdklasser FC Rijnvogels JO19-1 te gast en een enthousiast startend JO19-1 wist binnen het eerste klokrondje al op voorsprong te komen door Jessey. Ook daarna wist JO19-1, met lekker aanvallend voetbal, enkele grote kansen te creëren. Toch stond het met de rust 1-3 doordat Rijnvogels de kansen wel benutte. In de 2e helft ging bij Naaaldwijk de nauwkeurigheid er een beetje vanaf en kon Rijnvogels verder toeslaan: 1-7. Een leerzame oefenwedstrijd, waaruit bleek dat we best aardig voetballen en kansen creëren maar waaruit ook bleek dat tegen een sterke tegenstander ook heel makkelijk kansen weg gegeven worden.

  Zaterdag 24 augustus kwam mede-1e-klasser Honselersdijk JO19-1 op bezoek. In de 1e helft een gelijkopgaande wedstrijd waarbij echter wel weer 3 doelpunten geincasserd moesten worden. Daan en Yorick konden daar 2 Naaldwijkse goals tegenover stellen. Na rust werd Honselersdijk niet meer gevaarlijk en wist Ali met 2 treffers de zege in Naaldwijk te houden.

  Naast de normale trainingen volgt JO19-1 in de voorbereidingsperiode ook, met veel plezier, enkele crossfit-trainingen.

  Vanaf volgende week begint het bekeravontuur en met nog enkele vakantiegangers en enkele geblesseerden is het nog even puzzelen voor de trainers om tegen MVV'27 JO19-1 de sterkst mogelijke opstelling de wei in te sturen.

  Verder nog even een complimentje aan de ouders van JO19-1 die er voor zorgden dat bij beide oefenwedstrijden, ondanks een gesloten kantine, het publiek toch voorzien werd van drinken!