• JO19-1 ontneemt Quintus JO19-1 laatste kans op titel

  verslag geplaatst

  Voor JO19-1 is in deze najaarscompetitie geen rol van betekenis meer weggelegd. Des te knapper is het resultaat van afgelopen zaterdag tegen Quintus JO19-1.
  Met het missen van 5 basisspelers (blessures, werk, en (nog) hogerop spelen) moest trainer Tim wat improviseren om een sterk team de wei in te sturen tegen Quintus, dat bij een overwinning theoretisch nog een kans had op de titel. Tot nu toe leden zij slechts 1 nederlaag en waren zij één van de meestscorende ploegen in deze poule.
  Alle reden dus om met enige scepsis naar deze wedstrijd te gaan kijken. Toch blijft voetbal een raar spelletje want Naaldwijk deed zeker niet onder voor Quintus en wist door Said al vrij snel in de wedstrijd terecht op voorsprong te komen door een doelpunt dat er wezen mocht. (halfhoge voorzet in één keer op de slof onhoudbaar in de hoek)
  10 minuten later maakte Quintus geheel onnodig (maar dat overkomt JO19-1 wel vaker dit seizoen) de 1-1. Wat tevens de ruststand betekende.
  In de 2e helft werd niet alleen het weer slechter, ook het niveau van de wedstrijd zakte behoorlijk weg. Tot overmaat van ramp was het Quintus, dat in deze wedstrijd, die werkelijk alle kanten op kon vallen, 1-2 maakte.
  Maar, en dat mag ook wel eens gezegd worden, JO19-1 bleef ondanks dat er nog maar een kwartiertje gespeeld moest worden geloven in een goed resultaat. Said maakte zijn 2e van de middag en een verdiend gelijkspel leek in de maak.
  Toch leverden de laatste 5 minuten nog het nodige spektakel op. Eerst probeerde Quintus toch nog met 3 punten weg te komen (2-3) maar in de allerlaatste minuut maakte Said op Messiaanse wijze uit een vrije trap toch weer de gelijkmaker. (3-3)
  Al met al een prima resultaat en ondanks dat Bram zich definitief in de kijker lijkt te hebben gespeeld bij het 1e en er nog wat blessures te verhelpen zijn gaat JO19-1 zaterdag vol vertrouwen op bezoek bij kampioen Schipluiden JO19-1. Er staat voor niemand meer iets op het spel dus maak er een leuke pot van.
  Voor de scouts van het 1e: Ook deze week dus weer een speler bij JO19-1 die er 3 (en hoe?) in 1 wedstrijd maakte. Talent genoeg dus.....