• JO19-1 verdient in 2e helft toch nog een punt

Trainer Tim constateerde bij de warming up, aan de Brasserskade in Delft, al terecht dat het aan scherpte ontbrak vanmiddag. Ondanks waarschuwingen van zijn kant, dat als het er bij de warming up niet fel aan toe gaat dat dit dan in de wedstrijd ook niet gebeurt, begon JO19-1 inderdaad als een natte krant aan de wedstrijd tegen Concordia JO19-2.

Natuurlijk waren er ook nu weer verzachtende omstandigheden. Zo ontbraken er 3 basisspelers en bleken er ook nog eens 2 geblesseerd vlak voor en kort na aanvang van de wedstrijd. Ook het weer nodigde natuurlijk meer uit om ergens op een terrasje te zitten dan op een keihard kunstgrasveld te rennen.....maar toch, als je nog een rol wilt gaan spelen in deze competitie dan moet er toch echt vanaf minuut 1 geknokt worden door 11 man in het veld.
    Gelukkig was er ook positief nieuws te melden voor aanvang. 2 JO17-1 spelers waren bereid om de vacatures in te vullen en zijn deden dat gewoon heel goed. Klasse Pim en Mick.
    Dan de wedstrijd zelf: Concordia was dus de baas en creëerde de nodige kansen. Het was eigenlijk alleen aan keeper Frank te danken dat het 0-0 bleef. Met enkele fantastische reddingen hield hij zijn ploeg op de been.
    Pas na een minuut of 30 drong het tot JO19-1 door dat zij in dit spelletje ook op het doel mochten schieten. Langzaam veranderde het spelbeeld een beetje en ook de Delftse keeper moest een fantastische redding verrichten om een geplaatst schot van Saïd te keren.
    Rust 0-0.
    In de 2e helft wist Naaldwijk het spel van het eind van de 1e helft door te zetten en de rollen waren nu compleet omgedraaid. Naaldwijk viel aan en creëerde kansen terwijl Concordia nu alleen maar kon proberen tegen te houden. Ondanks enkele grote kansen slaagde Naaldwijk er niet in om te scoren in deze heel sportieve wedstrijd. Concordia werd een enkele keer nog gevaarlijk en ook nu moest doelman Frank nog één keer tot het uiterste gaan om zijn doel schoon te houden.
    Uiteindelijk blies de goed leidende scheidsrechter voor de laatste maal en kon iedereen wel tevreden zijn met een puntendeling.
    Volgende week spelen we uit bij Semper Altius die na de winterstop teruggekomen zijn uit de 1e klasse.