• Jongens en meisjes…. klaar voor de Rijk Zwaan open dag op 19 juni?

  Meedoen met een van de vele spelletjes. Schieten in het gatendoek. Van een selectiespeler van het eerste horen hoe je een penalty neemt. Of nee, nog leuker: het profvoetbalster Mandy van den Berg een keer laten voordoen! Zin in?

  Kom dan naar de Rijk Zwaan open dag van VV Naaldwijk. Zaterdag 19 juni is-ie weer, ’s morgens van 10.30 tot 12.30 uur. In twee uurtjes tijd is er héél veel te doen. Je hebt bijna geen tijd om je gratis limonade op te drinken. O ja, en vergeet onze mascotte Nalukkie en Mandy niet om een handtekening te vragen!

  Voor wie?

  De Rijk Zwaan open dag van VV Naaldwijk is voor iedere jongen en meisje die graag wil voetballen. En voor onze eigen jeugdleden natuurlijk. Je bent welkom tot de leeftijd 12 jaar. En meiden: kom ook! Je kunt bij ons met de jongens spelen, maar ook in een van de vele meisjesteams.

  En wat is er nog meer te doen?

  Voetbalspelletjes. Héél veel voetbalspelletjes, zoals één-tegen-één spelen met een pannakampioen die alles kan met een bal. Kun jij ‘m door de benen spelen? En we hebben een springkussen. Je kunt je laten schminken. Of scoor je liever een suikerspin?

  Een leuke attentie voor iedereen

  Hartstikke leuk als jij er ook bij bent. En je gaat niet met lege handen naar huis. Alsjeblieft, een echte VV Naaldwijk-sleutelhanger!

  Pak an! Een voetbal als je lid wordt!

  Zo, da’s meegenomen! Als je lid wordt krijg je een echte VV Naaldwijk bal. Kun je thuis alvast een beetje oefenen. Want in september speel je gegarandeerd mee in een van onze teams.