• Jubileumsponsor: Weboma

Sinds jaar en dag prijkt een mooi sponsorbord van Weboma langs het hoofdveld. Vorige maand hebben wij namens de sponsorcommissie een bezoek gebracht aan deze trouwe sponsor om onze waardering kenbaar te maken. Weboma is een maatschappelijk betrokken onderneming die aan regionale sportverenigingen verbonden is als sponsor waaronder ook onze club. Weboma is een echt Westlandse onderneming wil mede via sponsoring de binding in de regio versterken. Wij als v.v. Naaldwijk zijn Weboma zeer erkentelijk voor het jarenlang ondersteunen van onze mooie club.

Over Weboma:

Weboma staat voor Westlandse Bouwmaatschappij. De naam zegt het al: onze bouwactiviteiten vormen de roots van Weboma. Zij vormen het fundament van ons succes. We hebben vooral een naam hoog te houden met ons inlevingsvermogen in wat mensen wensen, met ons hoge kwaliteitsstreven, reële prijsstellingen, bijzondere vormgeving en opvallende materiaalkeuze. Tel daar gerust onze Westlandse mentaliteit bij op. Ons werkgebied strekt zich, steeds vaker, uit over de grenzen van het Westland. We zijn ambitieus en kunnen echt genieten van die expansie en ontwikkelingen. Ook omdat het, naar onze opdrachtgevers toe, signalen zijn van betrouwbaarheid en consistentie.

Voor meer informatie gaat u naar: www.weboma.nl