• Jumbo Koorneef Foodmarkt nieuwe sponsor van vv Naaldwijk

  Bij de start van de renovatie van de tribune zochten bestuur en sponsorcommissie naar sponsors die zouden willen meedenken in de verbouwing van wat nu onze geweldige nieuwe tribune geworden is. Toen in 2019 de voetbalplaatjesactie startte, bespraken Aris van Daalen en Frank Hordijk met Edward Koorneef en Anne-Marije van Schie-Lievaart ook over de andere mogelijkheden tot sponsoring bij vv Naaldwijk. Diverse opties werden voorgelegd aan Edward en Anne-Marije. Na een tweede gesprek waarbij ook Arjen de Haan aansloot, en enige overdenking, werd gekozen voor het rechter tribunedoek bovenop de tribune. Inmiddels is dit doek geplaatst en samen met de overige doeken is de tribune nu weer helemaal aangekleed. Het ziet er dan ook geweldig uit. VV Naaldwijk is Jumbo Koorneef, in het bijzonder Edward en Anne-Marije, zeer erkentelijk voor de support aan onze mooie vereniging en aan het mede mogelijk maken van de afronding van een van de mooiste, zo niet de mooiste, tribune van het Westland. 
   
  Over Jumbo Koorneef: 
  Jumbo Koornneef bestaat uit vier franchise Jumbo-vestigingen: Naaldwijk, Wateringen, Kwintsheul en Oud-Beijerland. Bij Jumbo Koornneef vind je niet alleen de gangbare artikelen uit het Jumbo assortiment, zoals de A-merkproducten of de artikelen van het Jumbo huismerk. Je vindt hier ook producten uit de regio. Mooie en verse producten van topkwaliteit. Denk aan brood & banket van Bakkerij van den Berg, vlees van Zwaard slagerij & Traiteur, aardbeien van De Westlandse Aardbei en heerlijke producten van La Place en van Landwaart Culinair. Daarmee sluiten wij zo goed mogelijk aan op de wensen van onze klant.  

   
  Jumbo Foodmarkt 
  Naast grote steden als Amsterdam, Utrecht en Breda, is in 2021 ook Naaldwijk een foodbelevenis rijker. Naast de dagelijkse boodschappen kan men bij de Jumbo Foodmarkt (achter winkelcentrum De Tuinen) terecht voor 100% vers en gezond eten tegen de allerlaagste prijs. Zo staan bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks iedere dag klaar om vanuit de verschillende wereldkeukens lekkere, verse maaltijden te bereiden. Denk aan rijk belegde La Place broodjes, wokgerechten, sushi van vers gestoomde rijst en pizza’s die gebakken worden in traditionele steenovens. De klant kan kiezen om deze verse gerechten kant-en-klaar mee te nemen of te nuttigen in het Jumbo Foodcafé, waar plaats is voor 180 personen en waar men ook terecht kan voor een kop koffie met wat lekkers.  

  “De Foodmarkt krijgt het grootste en allerbeste assortiment tegen de allerlaagste prijs. Het wordt daardoor écht een aanwinst voor de inwoners van Westland en omstreken. Wij als team van Jumbo Koornneef zitten boordevol ambitie en vertrouwen om van deze Foodmarkt de allermooiste én beste van Nederland te maken’’, aldus Edward Koornneef.  

   

  Meer informatie over Jumbo Koorneef kun je vinden via: https://www.jumbokoornneef.nl/