• Juwelier Zwinkels nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  De in Naaldwijk gevestigde juwelierszaak Zwinkels  is bordsponsor geworden bij vv Naaldwijk. Na een gesprek met Wim van Etten besloot Zwinkels om vv Naaldwijk een warm hart toe te dragen. VV Naaldwijk is dankbaar voor de support van Juwelierszaak Zwinkels. Het bord is inmiddels te vinden langs de lijn bij veld 1, ter hoogte van de middencirkel. 

   

  Over Juwelier Zwinkels 

  Frans Zwinkels“Ik verkoop geen sieraden; ik verkoop emotie.” 

   Frans Zwinkels is eigenaar van juwelierszaak in Naaldwijk. Daar is hij samen met zijn vrouw Karin te vinden om zo persoonlijk contact te houden met de klanten. Voor hem een belangrijke factor, naast de andere factor die bovenaan zijn lijstje staat: het verlenen van service.  

  Door zijn huwelijk met Karin werd ondertussen verhuisd naar Monster. Op een dag maakten ze een wandeling en Frans weet het nog precies: “Het was 1 januari 1989 en we liepen door de Molenstraat. We zagen dat daar een pandje vrij was. We werden gelijk enthousiast om het te gaan huren zodat we een eigen juwelierszaak konden beginnen. Die droom had ik al heel lang. Het ondernemerschap heb ik van oudsher thuis. Mijn vader was tuinder en dat heeft niets met het juweliersvak te maken, maar het ondernemen zit je wel in het bloed. Je wilt bezig zijn met datgene wat je leuk vindt. We konden het pand huren en op 1 juli 1989 was de opening. Ik ben er eerst alleen gaan werken, uiteraard met ondersteuning van Karin, maar na twee maanden heb ik gevraagd of ze halve dagen wilde komen helpen. Binnen een jaar was ze volledig aan het werk en sindsdien doen we alles samen. We hebben onze ziel en zaligheid in de winkel gestopt.” 

   “Toen de mogelijkheid kwam om in Naaldwijk een juwelierszaak over te nemen, besloten we dat te gaan doen. Bijna negen jaar geleden hebben we ons tweede filiaal geopend in de Molenstraat in Naaldwijk. Ja, weer aan een Molenstraat. Hoe is het mogelijk hè?” In 2016 werd het pand aan de Molenstraat te klein en kregen Frans en Karin de kans om te verhuizen naar een pand 100 meter verder in de straat. De winkel bood perfect de ruimte om veel beleving te creëren. 

  Sieradenlijn 

  Om zich nog meer te onderscheiden heeft Juwelier Zwinkels sinds het jaar 2000 een eigen sieradenlijn: Millery Jewelry. “Dit is de toegevoegde waarde die je kunt geven. Karin ontwerpt iets en de goudsmid maakt het. Van ieder sieraad maken wij er een, dus je weet dat je echt iets unieks hebt. Het zijn meest gouden colliers waarbij we gebruikmaken van bijzondere edelstenen. Karin ziet heel goed hoe iets er uit moet gaan zien. Het is heerlijk om een goudsmid in huis te hebben die dezelfde taal spreekt. En vindt een cliënt een bepaald sieraad mooi, maar heeft deze liever niet in wit goud maar rosé, dan kunnen we dat maken.” 

  Meer over Juwelier Zwinkelshttps://www.juwelierzwinkels.nl/