• K. Hulscher Elektrotechniek kleedt de JO11 aan met trainingspakken

  Toen de sponsorcommissie eind 2017 begon waren er veel teams zonder sponsor. Belangrijk was dan ook om in recordtempo nieuwe sponsors te zoeken voor de tenues, en voor de trainingspakken. In eerste instantie was het vinden van de sponsors voor de tenues goed te regelen, maar in de meeste gevallen werden de trainingspakken niet bij het pakket gekozen. Omdat we als vereniging ook de Domino Deal aanbieden, wilden we ook kijken of deze deal zou voorzien in de behoefte bij teams om er uniform en aangekleed bij te lopen.  

  Maar binnen de club leeft ook de beweging om er met zijn allen netjes en representatief uit te zien en niet iedereen wil of kan gebruik maken van de Domino Deal. Bij de JO11 heeft Patrick Piron het voortouw genomen en is op zoek gegaan naar een sponsor of sponsors voor de trainingspakken van de JO11.  

  Met K. Hulscher Elektrotechniek is hij erin geslaagd om een sponsor te vinden, die vier JO11 teams zal voorzien van nieuwe trainingspakken. Een mooi gebaar, en natuurlijk helemaal top dat onze JO11 er binnenkort uniform gekleed bij loopt. Wij waarderen de geste van Kim Hulscher natuurlijk en we vinden het geweldig dat bedrijven opstaan om onze jeugd er zo netjes bij te laten lopen.  

  Mochten er teams zijn die nog geen trainingspakken hebben, maar wel iemand weten die deze trainingspakken wil sponsoren, neem dan graag contact op met de sponsorcommissie (Wim van Etten of Arjen de Haan), of stuur een mailtje naar sponsor@vvnaaldwijk.nl

  Over Hulscher Elektrotechniek:  

  K. Hulscher Elektrotechniek is een professionele elektricien in Naaldwijk waar u terecht kan voor al uw elektrotechniek. Meer informatie kunt u vinden op www.hulscherelektro.nl