• Keukenstunter Naaldwijk laat vv Naaldwijk leden profiteren en wordt tevens sponsor.

  Toen Felix van de Keukenstunter Naaldwijk contact opnam met Arjen de Haan van de sponsorcommissie, werd al snel duidelijk dat Felix een bijzondere vorm van sponsoring in gedachte had. In een aantal gesprekken kwamen  Felix en Arjen een voor vv Naaldwijk nieuw concept overeen.

  VV Naaldwijk leden krijgen, bij inlevering van de Flyer die Keukenstunter Naaldwijk heeft laten maken, een mooie korting op een nieuwe keuken, en tegelijk draagt Keukenstunter Naaldwijk zijn steentje bij in de sponsoring van vv Naaldwijk. Wij hopen natuurlijk dat vv Naaldwijk leden gebruik zullen maken van deze unieke, maar niet op zich zelf staande actie (daarover in enkele weken meer……).

  Keukenstunter Naaldwijk zal ook zichtbaar worden op het sportpark, met een bord op de rotonde en eentje bij de fietsenstalling / kunstgrasveld , maar ook met een filmpje op de tv schermen in de kantine en businesshome . De flyers zullen zowel in de kantine als in het businesshome te vinden zijn. Mochten de flyers op zijn, of even niet direct vindbaar, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsor@vvnaaldwijk.nl . Wij helpen je graag verder!!

  Voetballen bij vv Naaldwijk is nu niet alleen leuk, gezellig, sportief en leerzaam meer, maar het kan nu ook mooie kortingen en of besparingen opleveren voor de leden. Voor sponsors is het een mooie manier om leden van vv Naaldwijk aan zich te binden.

  VV Naaldwijk is Keukenstunter Naaldwijk dankbaar voor hun initiatief en idee, en voor de steun in de komende jaren.

   

  Over en Waarom Keukenstunter Naaldwijk

  Kom eens langs bij Keukenstunter, keukenwinkel Naaldwijk. Wij hebben alles in huis om uw nieuwe keuken tot een groot succes te maken. We bieden keukens in elke stijl, voor lage prijzen en hechten veel waarde aan een uitstekende service. In onze showroom hebben wij vele verschillende stijlen keukens opgesteld. Of u nu houdt van een klassieke keuken, of meer van strak en modern; bij keukenoutlet Keukenstunter Naaldwijk slaagt u altijd!

  Ook kunnen we vrijblijvend een 3D ontwerp van uw droomkeuken maken.

  Naast het leveren van de mooiste keukens, hebben wij onze service hoog in het vaandel staan. Al onze adviseurs beschikken over de juiste kennis, ervaring en kunde om u persoonlijk te assisteren bij deze belangrijke aanschaf. Wij doen dit dagelijks, maar snappen maar al te goed hoe moeilijk de aanschaf van een nieuwe keuken kan zijn. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte keuken, geheel naar uw wens & natuurlijk binnen uw budget.

  Wij zijn gelegen op het bedrijventerrein aan de Gezelstraat in Naaldwijk.

  Kom gerust langs bij dé keuken outlet van Naaldwijk voor een kopje koffie en ontdek een keuken in uw persoonlijke stijl. Tot ziens bij Keukenstunter, keukenwinkel Naaldwijk!

   

  A-merken voor bodemprijzen

  Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

   

  Bezorging en installatie mogelijk

  Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij uw keuken en apparatuur.

   

  Laagste prijsgarantie

  Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

   

  Persoonlijk contact

  Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken.

  https://www.keukenstunter.com/keukenwinkels/naaldwijk

 • Superactie van Keukenstunter Naaldwijk