• Keurslager van Leeuwen tekent nieuwe overeenkomst met vv Naaldwijk

  Zoals bij velen reeds jarenlang bekend, is keurslager van Leeuwen de sponsor en naamgever van het Snerttoernooi bij vv Naaldwijk. Iedere winterstop is er het Snerttoernooi waar oud en jong, mannen en vrouwen, verkleed of gewoon in een voetbal tenue met elkaar strijden om de eeuwige roem maar bovenal om onder het genot van een goede kop erwtensoep en een paar alcoholische versnaperingen met elkaar te vieren dat we “Nalukers” zijn.

  Omdat de overeenkomst met Keurslager van Leeuwen inmiddels verlopen was, en de borden langs veld 1 ook nog in de oude stijl waren, zocht Arjen de Haan contact met Paul van Leeuwen over de mogelijkheid om de overeenkomst te vernieuwen. Het is mooi dat Paul direct reageerde en we de komende 5 jaar ook het “Keurslager van Leeuwen Snerttoernooi” kunnen organiseren. In januari zullen de nieuwe borden langs veld 1 geplaatst worden.

  VV Naaldwijk vindt het geweldig dat we het toernooi, dat voor velen het echte hoogtepunt van het jaar is, voort kunnen zetten met medewerking van Keurslager van Leeuwen.

  Over keurslager van Leeuwen:

  De slagerij is opgericht op 5 Juli 1921 door onze opa, Dhr.N.F. van Leeuwen.

  In 1955 namen twee zonen, Wim en Nic, de zaak over.

  Op 1 augustus 1971 werd de slagerij toegelaten tot de Vereniging van Keurslagers. 1975 was het jaar waarin Wim van Leeuwen een punt zette achter het ondernemerschap. Mede doordat hij geen opvolgers had, (alleen 3 dochters) verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf aan broer Nic (onze vader) en ging elders in Naaldwijk wonen. Zo kwam er ruimte vrij om de zaak verder uit te bouwen.

  Op 1 Augustus 1989 ging ook Nic het wat rustiger aan doen en deed zijn zaak over aan zijn twee zoons Paul en Marc. Zij hebben in 1993 eerst de worstmakerij verbouwd aan de eisen van die tijd, waarna in 1995 de winkel aan de beurt was. Bij deze verbouwing werd de ingang van de slagerij verhuisd van de hoek naar het midden. Tevens werd er een automatische toegangsdeur geplaatst.

  Op 1 januari 2008 herhaalt de geschiedenis zich weer. Marc van Leeuwen zet een punt achter zijn ondernemerschap. Paul staat nog elke dag samen met zijn team voor u klaar. Kom gerust een keer langs in de winkel en proef het verschil zelf!

  De voortzetting van Keurslager van Leeuwen lijkt voor de toekomst al geregeld, want zoon Dylan zou zomaar de volgende generatie kunnen zijn die we in de winkel gaan tegenkomen. Met een oogje op de toekomst lijkt het vv Naaldwijk “Keurslager van Leeuwen Snerttoernooi” daarmee voorlopig zijn naam nog te kunnen behouden!

  Meer over de historie van Keurslager van Leeuwen en de producten is te vinden op www.vanleeuwen.keurslager.nl