• Koud weer en van het spel werd het publiek niet warm

    Naaldwijk ontving Schipluiden en na de eerste nederlaag moest Naaldwijk zich weer zien te herpakken. Vanaf de start van de wedstrijd was het van beide kanten rommelig met veel fouten passes. Beide ploegen probeerde wel kansen te creëren maar het lukte bij geen van tweeën. Bij rust dan ook 0-0. Na de rust leek eerst Schipluiden het spel naar zich toe trekken maar toen krop juist Naaldwijk uit haar schulp. De witkielen zette druk op de verdediging van de gasten. Met name Danny Niël liet zich gelden in die fase en was Henri Kraan die zijn kopbal zag overgaan. Niëls eerste schot werd nog weg gebokst maar zijn tweede schot, nadat hij zichzelf had vrijgespeeld, verdween in het doel van Schipluiden,1-0.

    Lang genoot Naaldwijk echter niet van de voorsprong want vanuit een hoekschop was het een aanvaller van de gasten die slim aan de aandacht van de Naaldwijkse verdediging was ontsnapt die vervolgens snoeihard de 1-1 binnenschoot vanuit een moeilijke hoek. Even golfde het spel heen en weer en leek de wedstrijd te ontbranden. Toch zakte de wedstrijd weer in terwijl even daarvoor Jordy van Calsteren via een lob de doelman Schipluiden probeerde te verschalken maar de sluitpost tikte de bal nog net tot hoekschop.

    Pas in de slotfase werd de strijd heviger en dat was met name te danken aan de (fysieke) inzet van Schipluiden. Het was Jeffrey Wubben die Naaldwijk staande hield. Het wegzenden van een speler van Schipluiden, na twee gele kaarten, mocht Naaldwijk ook niet baten omdat dit kort voor het einde van de wedstrijd was. Het bleef bij 1-1 waarbij de kou de duidelijke winnaar was.

    Naaldwijk 2 speelde een latertje in Maassluis tegen Excelsior Maassluis 2. Na een bloedeloze 0-0 na 45 minuten was het in de tweede helft de gastheer die de leiding nam. In de slotfase behaalde Naaldwijk toch nog een punt omdat zo’n 10 minuten voor tijd Mick Lievaart de 1-1 binnenschoot uit een vrije trap.

    Naaldwijk 4 speelde bij Erasmus tegen het tweede van de gastheren. Naaldwijk won weer een keertje na twee nederlagen. De witkielen versloegen de gastheren met 1-2 en nestelde zich in de subtop.