• Kroes Aannemingsbedrijf B.V. verlengt de sponsoring bij v.v. Naaldwijk

  Kroes Aannemingsbedrijf is al vele jaren een zeer trouwe sponsor. Omdat de oude overeenkomst afgelopen was en er ook bij Kroes een nieuwe huisstijl is ontwikkeld werd er samen met Angelique Hartman van Kroes gekeken hoe ze verder wilden gaan. Een mooie optie voor een groot doek bij Veld 1 sprak Kroes aan en zo werd er een nieuwe overeenkomst getekend. Het nieuwe doek, met de nieuwe huisstijl van deze trouwe sponsor zal de toeschouwers van v.v. Naaldwijk en de bezoekende clubs zeker gaan opvallen!!

  v.v. Naaldwijk is Kroes Aannemingsbedrijf zeer dankbaar voor de trouwe support aan onze mooie club.


  Over Kroes Aannemingsbedrijf:
  Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond-,weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken, al sinds 1957! Al 65 jaar ervaring vormt de basis voor
  een stevig fundament waarop u kunt bouwen. Een sterk fundament dat we realiseren met onze ruim vijftig gemotiveerde medewerkers. Stuk voor stuk met een ondernemersmentaliteit om van uw uitdagingen een succes te maken. Van begin tot eind zetten wij onze tanden in het project om u volledig te ontzorgen. “Gaat niet bestaat niet” is dan ook niet voor niets ons motto.


  Meer over Kroes aannemingsbedrijf: https://kroes.org/