• Leider en trainer gezocht voor selecties senioren

  Heeft u ook zo’n zin in het nieuwe voetbalseizoen? Wij, als technische commissie van de zaterdag senioren, in ieder geval wel. Onlangs zijn we begonnen met onze taak: een duidelijk beleid neerzetten op voetbaltechnisch gebied en zorgen voor een goede uitvoering hiervan. Dat gaat niet van de een op andere dag; wij proberen dat stap-voor-stap te doen. Om te beginnen is een goede bezetting van trainers en begeleiders rondom de selectie-elftallen noodzakelijk. Daarom doen wij een oproep voor onderstaande twee vacatures. 

  Trainer derde elftal

  Voor het derde elftal zoeken wij met spoed een enthousiaste trainer. Dit elftal komt uit in de reserve 4e klasse van het zaterdagamateurvoetbal en bestaat voornamelijk uit jongeren die de afgelopen jaren uit de JO-19 zijn gekomen. Ook de komende jaren zullen de nodige jeugdspelers de stap naar dit of een ander selectie-elftal maken. Deze jongeren gunnen wij  een trainer die het als een uitdaging ziet om het beste uit de spelers te halen. Ervaring is niet per se vereist.

  Bent u gemotiveerd om iedere dinsdag- en/of donderdagavond met jonge spelers aan de slag te gaan? Laat het een van ondergetekenden dan alstublieft weten.

  Voor deze positie behoort een vergoeding tot de mogelijkheden.

  Leider tweede elftal

  Wij zijn op zoek naar een leider voor het tweede elftal. De selectie van dit elftal bestaat uit een mix van ervaren spelers en talentvolle jongeren. De leider zorgt op zaterdag voor de begeleiding en organisatie rondom de wedstrijden van het elftal. Daarnaast kan hij als gesprekspartner voor de onlangs aangestelde (jeugdige) trainer fungeren.

  Het tweede elftal komt uit in de reserve 3e klasse van het zaterdagamateurvoetbal en moet in staat zijn om hier bovenin mee te draaien.

  Vindt u het leuk om zaterdags een voetbalelftal te begeleiden? Neem dan alstublieft contact op met een van ondergetekenden.

  Ziet u één van deze taken zitten óf kent u iemand die hiervoor geschikt is?
  Neem dan alstublieft contact op met één van de ondergetekenden !!


  Namens de technische commissie van de zaterdag senioren

  • Goos vd Bos              06 – 41553680 goosvdbos@kabelfoon.nl
  • Erik Heijs                  06 – 12509970 eheijs@beekenkamp.nl
  • Michael Koers            06 – 52373954 Michael@uitzendbureauwatchout.nl
  • Rene Lievaart            06 – 51808992 renelievaart@hotmail.nl
  • Leo van der Wel         06 – 81542481 lemawel@caiway.nl
  • Leon de Wilde                                  dewilde@tabaktiefnet.nl