• Looije verpakkingen (PLV) nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

  Een bekende en grote voetballiefhebber, dat is Piet Looije. Via het netwerk van onze sponsors, in dit geval met behulp van Michael Koers, wist de sponsorcommissie contact te leggen met Piet Looije 

  In een geanimeerd gesprek met Piet en Patricia over Ado den Haag, SC Monster maar ook over alle mooie wedstrijdshirts die bij Piet op kantoor hangen werden de mogelijkheden van sponsoring bij vv Naaldwijk toegelicht. Piet wilde vv Naaldwijk ook best sponsoren, maar er was wel een belangrijke wedstrijd waar hij dan wedstrijdbal sponsor wilde worden. U raadt het al Naaldwijk 1 – sc Monster 1. Deze deal was gelijk akkoord en daarom hangen er nu 3 borden langs veld 1.  

  Wij wensen Piet uiteraard een mooie Naaldwijk – Monster toe (7 december), maar we gaan er wel vanuit dat de puntjes in Naaldwijk blijven.  

  We zijn Piet en Patricia dankbaar voor de support aan onze mooie club.  

   

  Over Looije Verpakkingen: 

  Piet Looije kreeg het werken met verse voedingswaren letterlijk met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in Westland tussen het groente en fruit en begon als 15-jarige met zijn carrière op de veiling Westerlee. U hoeft hem dus niets te vertellen over deze sector. Hij weet precies hoe klanten de dienstverlening in de loods het liefste zouden zien of wat een medewerker graag wil zien van een goede werkgever. 

  Altijd bereikbaar zijn, scherpe tarieven bieden en een betrouwbaar, deskundig en flexibel personeelsbestand achter de hand hebben om snel en goed te kunnen schakelen. Dat zijn de fundamenten waarop Piet Looije zijn bedrijf heeft gebouwd. Hierdoor heeft hij zijn klanten aan zich weten te binden. Heeft u eenmaal uw werk aan Looije Verpakkingen uit handen gegeven, dan wilt u niets anders meer! 

  Meer informatie over Looije Verpakkingen kunt u lezen op https://www.looijeagf.nl/nl  

 • Piet Looije ondertekent de overeenkomst met vv Naaldwijk

 • De 3 borden van Looije verpakkingen langs veld 1