• Luiten Greenhouses & Saarlucon; een wereldwijd begrip in de kassenbouw

  Luiten Greenhouses Saarlucon; een wereldwijd begrip in de kassenbouw.  

  Én al 20 jaar trotse sponsor van onze mooie club vv Naaldwijk! Tijdens ons bezoek heeft Luiten Greenhouses & Saarlucon aangegeven ook de komende jaren te blijven sponsoren met een mooi vernieuwd bord aan het hoofdveld. Luiten Greenhouses Saarlucon is een bekende naam in het Westland, maar wat doen zij precies? 

  Lizzy van der Hoeven van de afdeling Marketing vertelt vol trots: “Luiten Greenhouses levert en installeert wereldwijd scherm- en beluchtingsinstallaties en is gespecialiseerd in het realiseren van turnkeyprojecten binnen de tuincentra branche. En dit doen wij al 30 jaar lang met veel passie en plezier!” 

  VV Naaldwijk bedankt Luiten Greenhouses & Saarlucon voor haar trouwe sponsorschap, we hopen nog jaren plezier van elkaar te hebben!  

  Over Luiten Greenhouses: 

  Luiten Greenhouses is een totaalleverancier, constructeur en installateur van tuincentra, tuinbouwprojecten, productiekassen, scherminstallatiesentuinbouwbenodigdheden 

  Luiten Greenhouses richt zich (inter)nationaal op agrarische ondernemers en tuincentra. De cultuur van Luiten Greenhouses is open, flexibel, betrouwbaar en servicegericht. 
   
  Luiten Greenhouses is een dochter van de Luiten Group. De Luiten Group is een dynamische en flexibele groep bedrijven, gevestigd in De Lier, het Westland , ‘s werelds meest innovatieve en geconcentreerde tuinbouwgebied. De overige dochters van de Luiten Group zijn Saarlucon BV, HBS Designs LtdBodako BV en Rimini BV. 

  Meer info kunt u vinden op: https://www.luiten-greenhouses.com/nl/ 

 • Trotse sponsor met het jubileumbordje van vv Naaldwijk