• Meisjes afdeling bezoekt Ajax-Feyenoord vrouwen in de Arena

  Zaterdag 4 maart vertrokken 85 meiden en 25 trainers en leiders met 2 bussen naar Amsterdam op uitnodiging van Nadine Noordam, speelster van Ajax en al bekend bij onze vereniging omdat ze afgelopen zomer een clinic verzorgd had.

  Deze busreis was geheel gratis voor iedereen die mee ging door fantastische sponsors die hier hun steentje aan bij wilden dragen namelijk: de stamtafel, Hans vd Staaij, Van Geest International, Shoeby kids, Circuit van Hagen, de Roo Taxi en autoverhuur, WizzArt/Ruud Zeelenberg en Dré, Tinus en Lex, hartelijk dank!

  We verzamelden ruim op tijd op de parkeerplaats en na het maken van een groepsfoto en verdelen van de teams in de bussen, vertrokken we richting Amsterdam.

  We waren ruim op tijd bij het stadion, zodat we op tijd waren om onze ogen uit te kijken, de meeste meiden waren nog nooit in een stadion geweest. Ook zagen we de warming up en het vol lopen van het stadion tot bijna 34.000 mensen.

  Voor de wedstrijd waren er diverse optredens en was er vuurwerk, heel sfeervol allemaal. Het publiek zette de wave in en moedigde de teams goed aan.

  De wedstrijd zelf was erg spannend met toch een overwicht voor Ajax maar Feyenoord scoorde de 1-0. Vlak daarna kwam Ajax terug, met een sterk spelende Nadine Noordam. Ondanks een goed slotoffensief van Ajax, bleef het 1-1 waarna het publiek bedankt werd met een ere ronde van beide teams.

  Daarna weer gezellige muziek op en lekker mee zingen in de bussen terug.

  Wat een mooie belevenis voor alle meiden, trainers en leiders, het was een geweldige dag!