• Meld je nu aan voor het 7 x 7 familietoernooi

Beste mensen van VV Naaldwijk

Op zondag 12 juni is het zover!! Dan wordt ons 7 x 7 familie(snert)toernooi gehouden

Voor wie :

voor iedereen jong en oud, leden, vrijwilligers, ouders, trainers, leiders, bestuursleden, noem maar op. Maak een team van minimaal 7 personen, verzin een thema en naam voor je team en zorg dat je zo leuk mogelijk verkleed meedoet. Voor de kleinsten is het ook mogelijk om samen met een of allebei hun ouders een team te vormen. Die spelen dan met een team van 6!! En uiteraard tegen andere teams met ook ouders.

Voor de jeugd t/m 15 jaar beginnen we s’morgens om 10.00 uur en het duurt tot ongeveer 12.00 uur en hun deelname is gratis.

s’middags beginnen we om 13.00 uur met teams in de leeftijd vanaf 16 jaar en hierbij wordt een bijdrage van 25,= per team gevraagd.

Geef je als team voor 8 juni op via vvnaaldwijk100jaar@hotmail.com met namen en leeftijden, zodat we de poules makkelijk kunnen indelen.

Update:

Aanstaande zondag is het zover, het V.V. Naaldwijk snert/zomertoernooi. Een aantal aanmeldingen zijn helaas niet goed doorgekomen doordat deze in de eerste week in de spambox terecht zijn gekomen.

Staat jouw team er niet tussen en heb je je wel aangemeld óf is er een team die nog niet is aangemeld en wel zou willen? Stuur dan even een mailtje naar vvnaaldwijk100jaar@hotmail.com! Aanmelden kan tot en met 8 juni