• Met Bustin zit u altijd droog!

  Hoe fijn is dat, u staat lekker in de kantine bij vv Naaldwijk een warme chocomel te drinken terwijl de mannen en vrouwen op een nat veld in regen en wind om een bal vechten. Toch heerlijk zo'n vertrouwd dak boven uw hoofd. Dat hebben wij aan onze sponsor Bustin te danken!

   

  Bustin Dakonderhoud zorgt er voor dat u dit onbezorgd kunt blijven doen. Zij zijn de specialist in dakonderhoud. U kunt bij ze terecht voor een breed pakket aan dakwerkzaamheden. Voor zowel dakpannen, een leien dak of voor bitumineuze bedekking: zij klaren de klus op hoog niveau! Daarnaast helpen ze u ook met al het zink- en loodwerk.

   

  Onze eigen voetbalkantine is een mooi voorbeeld wat zij in hun mars hebben, maar daarnaast hebben zij bijvoorbeeld ook Sporthal de Pijl voorzien van de mooie leistenen. Benieuwd naar wat zij nog meer doen, bezoek bustindakonderhoud.nl

   

  Op de website www.bustindakonderhoud.nl vindt u ook nog meer informatie over Bustin Elektrotechniek, of het nu gaat om één enkele schakelaar of een complete installatie, zij hebben het juiste team om u te help

   

  Naaldwijk is zeer trots dat Bustin Dakonderhoud zelfs in de Corona tijd gestart is met de sponsoring van vv Naaldwijk. En hoe kan het ook anders dan het bord met de klok op het dak van de kantine!