• Met vertrouwen volgend seizoen in

Eerder hebben wij u bericht over de komst van Hoofdtrainer Harry Akkermans en Ronald Giersthove als nieuwe trainer voor het tweede. Verder is de staf ongewijzigd gebleven. We nemen helaas wel afscheid van Ruud van Eeten en Danny de Bruin als leiders van het tweede. We moeten de komende weken nog op zoek naar begeleiding voor het tweede en het derde, maar dat moet lukken! Tevens zijn we nog op zoek naar een trainer voor het derde. De selectie krijgt het komende jaar een uitbreiding. Niet zo zeer in nieuwe gezichten voor de vereniging, maar vooral een hoop jeugdigheid. Drie spelers uit de JO19 komen over, maar ook drie spelers die na een rondzwerving weer terug komen op het oude vertrouwde VV Naaldwijk nest. VV Naaldwijk blijkt zo’n leuke vereniging dat interim hoofdtrainer Wouter van Alphen heeft besloten om zich in de voorhoede van VV Naaldwijk te gaan bewijzen. Thomas van der Bogt besloot na een goed gesprek met de nieuwe hoofdtrainer en na enthousiast te zijn gemaakt door zijn buurjongen om het ook bij ons te gaan proberen. Helaas moeten we afscheid nemen van Rashidi Gilkes. De spits waar we de afgelopen jaren van hebben mogen genieten en die de nodige ballen in het netje heeft geschoten heeft besloten zijn cariere voort te zetten bij VCS. We gaan natuurlijk nog op een gepaste manier afscheid van hem nemen.

Lijstje mutaties:

Uit eigen jeugd::

Bram Nollen

Sven Heijs

Jesper den Heijer

Van buitenaf:

Thomas van der Bogt (HVC’10)

Wouter van Alphen (MVV’27)

Tim Zwinkels (Westlandia zat)

Floris Groot (Westlandia zat)

Hugo Groot (Westlandia zat)

Jimmy Hersbach (Westlandia zat)

Said Abdellaoui (FC ’s-Gravenzande)

Gaan:

Rashidi Gilkes (VCS)

Nikki Krouwer (Maasdijk)

Er is weer een groei te constateren in het aantal leden en dat betekent nog meer gezelligheid op onze vereniging. In de jeugd zien we nog steeds een groei in de onderbouw. Ook de bovenbouw laat een groei zien. Volgend jaar hebben we maar liefst 3 JO17 en 2 JO19 teams. Dat belooft wat de komende jaren op zaterdagmiddag. Een goed gevuld “Henk Malestein stadion”! Naast de uitbreiding van de jeugd komt er ook een 8e team op zaterdag.

Ook de organisatie wordt steeds sterker. Tijdens de ledenvergadering in november 2019 is het Jeugdbestuur aangekondigd. Henk Kersies (voorzitter) zou een seizoen de tijd nemen om de organisatie in te richten. Inmiddels is dit op een paar posities na gelukt en heeft Henk de Coronacrisis aangepakt om te starten. Het jeugdbestuur heeft inmiddels de technische organisatie voor 2020/2021 zo goed als rond. Dennis de Groot wordt de nieuwe TC voor de jeugdafdeling. Dennis voetbalt in de selectie van VV Naaldwijk en heeft voldoende ervaring en opleidingen om VV Naaldwijk weer een stapje verder te krijgen. Met het nieuwe jeugdbestuur zijn wij in staat om nog meer aandacht te geven aan de jeugd, de ontwikkeling van de opleiding en het plezier op de velden te vergroten. Echt top! In de jeugd doen er ook een aantal mensen een stapje terug, maar gelukkig blijven ze allemaal wel betrokken bij VV Naaldwijk en de ontwikkeling van de jeugdafdeling.

Voor de zaterdagselectie is er een technische commissie gevormd. Deze commissie gaat ervoor zorgen dat er een duidelijk beleid wordt gemaakt voor VV Naaldwijk op het gebied van voetbal. De technische commissie zal ervoor zorgen dat de bezetting van de technische staf volledig is en van goede kwaliteit, bewaakt en evalueert het voetbaltechnische aspect en zorgt voor een goede overgang van de jeugd naar de selectie. We zijn erg blij met deze technische commissie, want het bewaakt vooral hetgeen waar VV Naaldwijk voor staat en zorgt ervoor dat we het maximale halen uit onze vereniging, waarbij het plezier natuurlijk voorop blijft staan.

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar. Na maanden van Corona blijkt hoe sterk we eigenlijk zijn als vereniging. Wij kunnen u vertellen dat we er goed voor staan, ook op financieel gebied! We groeien als vereniging. Niet alleen in het aantal leden, maar ook als organisatie. Het motto is balans. Zorg voor kleine taken die door veel mensen met veel plezier worden opgepakt en beleg de verantwoordelijkheden daar waar ze horen. Dat lijkt te lukken! We missen hier en daar nog wel wat mensen om het echt af te maken. Wil je 2 uur per week investeren in het mooier maken van onze vereniging laat het dan even weten aan Henk Kerssies (Jeugd) of Jelle van Waveren (Senioren).