• MHSales – Afzetbak.nl – Rolcontainerservice.nl nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Iedere dag rijden er vele auto’s en fietsers langs de rotonde “ Galgeweg – Sportpark Hoge Bomen”. Vanwege de Covid-19 uitbraak is het ongemeen druk op het gemeentelijke afvalstation in Naaldwijk. Ook alle auto’s die hiernaar toe rijden gaan over de rotonde, en dat was precies wat Maurice Hangen van www.afzetbak.nl dacht toen hij erlangs reed en de reclameborden zag hangen. Hij belde direct met Arjen de Haan van de sponsorcommissie en in recordtijd stemde ze samen een uniek plekje af op de rotonde, namelijk onder een van de gote borden die bij vv Naaldwijk aan de rotonde hangt. Met deze reclame wil Maurice Hagen mensen duidelijk maken dat er een keuze is tussen enkele uren gefrustreerd in de rij te staan voor het afval depot, of het huren van een contaier via afzetbak.nl waarbij halen en brengen allemaal geregeld wordt. Geen vieze auto, geen wachttijden en helemaal op afspraak af te stemmen.  

  Een leuke vorm van sponsoring en een echte win-win voor beide partijen.  

  Uiteraard is vv Naaldwijk Maurice dankbaar voor deze sponsoring.

    

  Over afzetbak.nl 

  Levering aan particulieren & bedrijven 

  Uw bestelde containers zijn altijd voor u inzichtelijk in het klanten portaal, hierdoor hoeft u maar 1 keer uw gegevens in te vullen tijdens het bestelproces. 

  Ook is het voor u altijd inzichtelijk waar uw container geplaatst is en zult u proactief geïnformeerd worden over de status van uw bestelde container. 

  Wij leveren containers onder andere aan installateurs, hoveniers, handslopers, gevelreinigers, klussers, stratenmakers, aannemersbedrijven, demontage bedrijven, onderhouds bedrijven, klus bedrijven, sloop bedrijven, onderhoudsbedrijf, bouw bedrijven, tuin renoveren, verbouwing, klussen, gevelreinigingsbedrijf, tuindersbedrijf en dakdekkersbedrijf. 

  Meer info over afzetbak.nl: https://www.afzetbak.nl