• Voetballende meiden?? Natúúrlijk bij VV Naaldwijk!!!

In het seizoen 2019-2020 starten we met een dames 1 en dames 2, de MO17, de MO15 , een MO11 en met maar liefst 2 MO08 teams. (MO staat voor Meisjes Onder… en dan de leeftijd)

Allemaal échte meidenteams waarbij in de jongere leeftijden een aantal meiden nog tussen de jongens voetbalt. Raar? Nee hoor, dat regelen die jongens en meiden prima met elkaar!! Sommige meiden voetballen liever tussen de jongens en dat is ook heel leuk en leerzaam en sommige meiden spelen het liefst samen met andere meiden. We proberen het iedereen naar de zin te maken en dat lukt heel goed gezien de enorme aanwas van meisjes de afgelopen maanden. Iets waar we erg trots op zijn als vereniging.

De Mo11 bestaat uit meisjes die allemaal dit seizoen zijn gaan voetballen. Ze zijn heel enthousiast en leergierig dus hebben in korte tijd al grote stappen gemaakt.

Onder deskundige begeleiding leren ze snel en goed dribbelen, overspelen, schieten en doelpunten maken. Het allerbelangrijkste is dat ze dit met een héle grote lach op hun gezicht doen!!!

Regelmatig helpen ook meiden van de oudere teams bij deze trainingen; superleuk!

Onder leiding van trainers Martijn, Patricia en Patrick en  met gemotiveerde ouders als begeleiding gaan de MO11 meiden er een geweldig en gezellig seizoen van maken!!

Onze trainingsavonden zijn op dinsdag van 18.30 tot 19.45uur en op donderdag van 18uur tot 19uur. Op zaterdag spelen we onze wedstrijden om 9 uur op het sportpark van VV NAALDWIJK; De Hoge Bomen. Onze uitwedstrijden verschillen van aanvangstijdstip.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen om te kijken of het leukste spelletje ter wereld ook wat voor jou is?  Je bent van harte welkom!

Neem contact op met onze coördinator Mirjam Schmidt!! dames@vvnaaldwijk.nl of 06-52668633

• Programma

Geen informatie