• Museum VV Naaldwijk ook nog komend weekend

Samen met de andere commissie leden van het 100-jarig bestaan heeft oud-voorzitter Wim Boekestein in de afgelopen weken in het business home een fraai uniek VV Naaldwijk museum gecreëerd. Dit museum was een van de onderdelen van de succesvolle reünie afgelopen vrijdag. Vanwege het unieke karakter is besloten dat dit museum ook komend weekend nog te bezichtigen is. Daarna worden alle aanwezige stukken weer opgeborgen.

Naast de vele foto’s, krantenknipsels en dergelijke hebben diverse (oud) leden of familieleden van inmiddels overleden leden unieke stukken in bruikleen gegeven. Een voorbeeld hiervan is een medaille van de enige oranje international van voor de oorlog. Een museum dat je gezien moet hebben.

De verzameling is de komende dagen te bezoeken en is geopend op:

- donderdag van 19.00 uur tot 23.00 uur

- zaterdag van 8.30 uur tot 18.00 uur