• N Knoll bv / Metaalinterieur.nl breidt sponsoring bij vv Naaldwijk uit.

  Nadat N Knoll BV in 2019 bij de renovatie van het “Henk Malestein Stadion” betrokken was, is Barend Knoll met zijn bedrijf weer als sponsor verbonden aan onze mooie club. Toen in een gesprek met Wim van Etten (sponsorcommissie) interesse getoond werd om ook met de divisie Metaalinterieur.nl wat extra te willen sponsoren, werd er al snel beslist om een bord op de rotonde Galgeweg/Hoge Bomen te plaatsen.  

  Het bord aan de rotonde is inmiddels geplaatst. VV Naaldwijk is Barend Knoll zeer erkentelijk voor deze uitbreiding.  

  Het bord van N Knoll BV langs ons mooie hoofdveld hangt er uiteraard ook nog. 

   

  Over metaalinterieur.nl 

  Wij, Metaalinterieur.nl,  zijn een Handelsbenaming van N.Knoll B.V. 

  Om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij metaalinterieur.nl gestart om ons meer te richten op het particulieren segment. Maar ook voor architectuur, interieurbouw en designers houden wij ons graag in beeld. 

  Wij willen u volledig ontzorgen en het bereiken van uw droom interieur of exterieur waar te maken! 

  Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren alles binnen eigen beheer! We hebben daardoor ook geen voorraad want wij maken alles speciaal voor u!  

  Wij hebben wel standaard gefabriceerde meubels die wij aanbieden op onze website en onze folder. 

  Meer informatie en de webshop vindt u via: metaalinterieur.nl 

   

  Over N Knoll BV 

  KNoll BV is een echt Westlands familiebedrijf (2de generatie). N KNoll BV is sinds 1972 actief in complete Staalconstructies, Trappen, Hekwerken, Laswerken en Specials. Wij zijn een innovatief en dynamisch bedrijf en zetten ons 100% in voor onze klanten met het vinden van de juiste oplossingen en ontwikkelingen. We zijn voornamelijk actief in de bouw en halffabricaten. Ook architecten en particulieren kunnen bij ons terecht. 

  Wilt u meer weten over ons, bekijk ook de andere pagina’s en neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. 

  Voor metalen deuren of meubilair in standaardmaten of op maat voor u gemaakt! Neem dan een kijkje op de site van onze dochteronderneming: www.metaalinterieur.nl 

  Meer informatie op http://www.nknoll.nl/#xl_xr_page_index