• Na 4 overwinningen nu geen punten

 •  

  In de uitwedstrijd tegen de koploper Wateringse Veld Kranenburg 1 moest Naaldwijk 1 het doen zonder de geblesseerde Michiel van den Berg maar keerde Wouter van Dalen terug van het ziekbed. De koploper begon zoals het het treffen tegen de nummer de 2 van de ranglijst, Schipluiden, van vorig weekend was geëindigd; vol op de aanval spelen. Naaldwijk had het even lastig maar Jeffrey Wubben stond voor Naaldwijk op zijn post. Naaldwijk kreeg onder toeziend oog van het talrijk meegereisde publiek meer grip op de aanvallen van de gastheren.

   

  Er kwamen zelf kleine kansjes voor Naaldwijk via schoten van Danny Niël en Jordy van Calsteren. Het was dan ook een domper dat Wateringse Veld Kranenburg eigenlijk uit het niets op een 1 - 0 voorsprong kwam vlak voor rust.

 •  

  Na de rust was leek Wateringse Veld Kranenburg met de rem er op te spelen en Naaldwijk kon geen vuist meer maken zoals het eerste bedrijf. Toch waren er momenten voor Naaldwijk waarin het de gelijkmaker had kunnen maken. Zo was Thomas Karsten voor de tweede op één volgende wedstrijd een plaag voor de verdediging. Helaas voor Naaldwijk kwam hij in de slotfase een teenlengte tekort om een gelijkmaker de forceren. De potentiele kampioen liet nog wel even zien dat het tot meer in staat maar gelukkig voor Naaldwijk bracht de lat de redding. Het slotakkoord was weer voor Naaldwijk maar de scrimmage voor het doel van de gastheren bracht ook nu geen doelpunt voor Naaldwijk. Helaas voor Naaldwijk kon er niet voor vijfde maal op rij gewonnen worden en moet Naaldwijk zich opmaken voor de derby komende zaterdag thuis tegen Verburch.

 • Naaldwijk 2 mocht voor een uitbeurt naar Sportpark Polanen om aan te treden tegen sc Monster 3. De witkielen speelde een prima wedstrijd en lieten de gastheer kansloos in deze wedstrijd. In tegenstelling tot de wedstrijden van de afgelopen weken besliste Naaldwijk de wedstrijd u eerder. Door een lekkere 2 -0 voorsprong voor Naaldwijk werd enigszins relaxt het einde van de wedstrijd gehaald en werden er weer 3 punten bijgeschreven.
  Naaldwijk 4 zit in een goede fase de laatste weken. Ook in de 16e wedstrijd van het seizoen was Naaldwijk sterker dan haar tegenstander Honselersdijk 4. Door een mooie 2 - 0 overwinning blijft Naaldwijk in het spoor van de koploper Velo en sloeg het de aanval van Honselersdijk op de positie op de ranglijst van Naaldwijk af.
  Naaldwijk 5 leverde een prima prestatie af. De witkielen ontvingen koploper Loosduinen 5 en waren in dit treffen duidelijk de betere van de twee. Door een 3 - 0 overwinning wist Naaldwijk de spanning terug te brengen in de competitie en blijft het zelf in de race voor een goede eindnotering.
  Naaldwijk 6 ontving FC ’s-Gravenzande 13. Het werd een leuke gelijk opgaande wedstrijd met spanning alom. Naaldwijk kwam tot twee keer toe op een voorsprong maar de gasten wisten tweemaal op gelijke hoogte te komen. In de slotfase wist Naaldwijk via Sjaak Looije toch de punten op de Hoge Bomen te houden omdat hij de 3 - 2 wist te scoren.
  Naaldwijk 7 had weer een lastige uitwedstrijd voor de boeg omdat er wederom een subtopper als tegenstander op het programma stond, Lyra 12. Naaldwijk beet in De Lier van zich af en gaf Lyra goed partij. Helaas werden de witkielen niet beloond een punt want er werd nipt met 2 - 1 verloren.