• Naaldwijk 1 deelde op een zonovergoeten, maar koud, sportaprk de Hoge Bomen de punten gebroederlijk met Duindorp SV: 2-2.

  Het was Naaldwijk dat in het 1e kwartieer een veldoverwicht wist op te bouwen en een terechte 1-0 voorsprong pakte door Danny Niël. Eigenlijk kwam Naaldwijk ook daarna niet echt in de problemen totdat ze zelf het vuurtje bij Duindorp lieten ontbranden. Een doorgebroken Duindorpspleer werd met alle moeite van een scoringskans afgehouden en de scheidsrechter gaf alleen een vrije trap buiten de 16-meter, daar waar het ook heel anders af had kunnen lopen voor de Naaldwijkers. De hierdoor getergde en geïrriteerde Barbie-dorpsgenoten gingen daarna de strijd vol aan en na een vermeende handsbal in het penaltygebied van Naaldwijk gaf de scheidrechter nu wel heel makkelijk een penalty. Optelsommetje? Dit resulteerde in een 1-1 stand.

  Niet veel later profiteerde Danny Niël opnieuw van een zwak weggeschoten bal door de keeper van Duindorp. Van ruime afstand boogde hij de bal achter de verbouwereerde doelman en liet het Naaldijk-publiek opnieuw juichen: 2-1. 

  Lekkere stand om te gaan rusten.

  Na rust was voetbal met enig overleg niet meer aan Naaldwijk besteed. Duindorp maakte al snel de 2-2 en Naaldwijk moest alle zeilen bij zetten om niet op achterstand gezet te worden. 

  Gelukkig wisten ze na een kwartiertje weer een beetje orde op zaken te stellen en zakte ook Duindorp weer naar een bedenkelijk niveau.

  Uiteindelijk was het zelfs Naaldwijk dat nog de beste kans op een overwinning kreeg. Na een goed ingeschoten vrije trap van Sebastiaan van de Berg bleek de Duindorp-goalie opnieuw geen hoogvlieger. Hij lostte de bal en de inlopende Naaldwijkspeler had, al koppend, de hoek voor het uitzoeken. De bal eindigde echter recht in de handen van de keeper.

  Het bleef 2-2 en Naaldwijk blijft hierdoor in de probleemzone. Bij een overwinning had men goede zaken kunnen doen en een paar plaatsen kunnen klimmen.

  Volgende week Schipluiden thuis, als het niet te veel gaat winteren deze week