• Naaldwijk 1 wint 1e duel Flynth Westland Cup eenvoudig van Quintus 1

    De algehele afgelasting van het voetbal door de KNVB zorgde ervoor dat er snel geschakeld moest worden, en dat gebeurde. Via efficiënt contact met Quintus, onze tegenstander in de eerste ronde van de Flynth Westland Cup 2019, werd besloten om deze dan direct te spelen. Mede dankzij Quintus die naar Naaldwijk wilde afreizen en de natuurlijk de organisatie van de Flynth Westland Cup werd er om 14.30 uur afgetrapt op het kunstgras van Naaldwijk. 

    Voordat Naaldwijk echt bij de les was keek het al tegen een 0 ?? 1 achterstand aan, maar na deze domper was Naaldwijk heer en meester op het veld. Dat resulteerde al na ongeveer 5 minuten in de 1 ?? 1 via Thomas Karsten. Het spelbeeld bleef gelijk met Naaldwijk in balbezit en Quintus compact voor het eigen doel waardoor Naaldwijk nagenoeg geen kransen kreeg. Het duurde tot vlak voor rust alvorens Naaldwijk loon naar werken kreeg. Wederom was het Thomas Karsten die zich los wist te werken en mooi de 2 ?? 1 scoorde.

    Na de thee was er meer evenwicht in spel en had Quintus tot twee keer toe de mogelijk om op 2 ?? 2  te komen. De lat en buitenspel  zorgden ervoor dat Naaldwijk op 2 ?? 1 bleef. Quintus leek hierna gebroken en daardoor kon Naaldwijk uitlopen tot 4 ?? 1.

    Laurens Bouritius zorgde vanuit een hoekschop voor 3 ?? 1 en Jordy van Calsteren maakte vlak voor tijd de vierde treffer voor Naaldwijk. De score voor had nog positiever kunnen zijn als Frank Schipper niet te ver naar buiten was gedreven na het passeren van de doelman en Thomas Karsten zijn schot uit de voorzet vlak voor de doellijn gestopt zag worden.