• Naaldwijk bijt van zich af en wint

 •  

  De rustperiode kwam Naaldwijk goed uit en hierdoor kon de trainersstaf van Naaldwijk Chris Treling en Jan van der Sar werken aan herstel van blessures en het zelfvertrouwen van de witkielen. Naaldwijk ontving het goed draaiende MVV’27 dus men was gewaarschuwd vooraf. Naaldwijk moest het doen zonder Laurens Bouritius (schorsing), Roy Middelburg, Sean van der Wilk en Rashidi Gilkes (allen geblesseerd). Daar tegenover stond de terug van Jordy Noordam en Frank Schipper en waren teruggekeerd in de selectie Wouter van Dalen en Michiel van den Berg. Van Dalen startte in de basis en Van den Berg begon op de bank. Naaldwijk had in het begin van de wedstrijd wel het nakijken want de gasten lieten zien in vorm te zijn. Vroeg in de wedstrijd moest Jeffrey Wubben voor Naaldwijk al optreden en na dat Thomas Kasten zijn schot over de lat zag worden getikt kregen de Maaslanders twee eigenlijk niet missen kansen mar Wubben stond op de juiste plek. Net even na het kwartier was het Sebastiaan van den Ber die een vrije trap nam en de bal in de zestien van MVV’27 plaatste. De mee opgekomen Wouter van Dalen zorgde voor onrust en de doelman van MVV’27 was blijkbaar onder de indruk. De sluitpost greep niet goed in en zo Van Dalen de bal in het doel van MVV’27 werken, 1-0.

 •  

  Het vertrouwen groeide bij de Naaldwijkers en daar waar de eerste fase voor MVV’27 was kreeg nu Naaldwijk het heft in handen. Helaas stond Danny Niël buitenspel anders had hij de 2-0 op zijn schoen. Niet veel later leek dat alsnog het geval maar de voorzet van Thomas Karsten was te scherp al had Karsten zelf ook het doel kunnen zoeken. In de slotfase van de eerste helft was het Frank Schipper die de bal staand in het vijfmetergebied niet voldoende snelheid kon meegeven om de 2-0  te maken.
  De tweede treffer viel nog wel voor de rust want een verdediger van MVV’27 nam met een sliding de bal bewust met zijn arm mee dus een strafschop. Sebastiaan van den Berg nam zijn verantwoordelijkheid, al ging zijn vorige mis. Van den Berg faalde nu niet scoorde op een lekker moment zo vlak voor rust de 2 ?? 0.


  Ook na rust was Naaldwijk bij de les en voordat MVV’27 goed stond was het Thomas Karsten die op pad was gestuurd en beheerst de 3-0 wist maken zo vlak na rust. MVV’27 probeerde het nog maar was eigenlijk niet bij machte om de Naaldwijkse verdediging in verlegenheid te brengen. Naaldwijk kreeg nog wel enkele kleine kansjes. Zo was er een schot van Jordy Noordam dat voorlangs hobbelde en raakte Thomas Karsten de paal.

 • Het was in de 81ste minuut dat Danny Niël zich beloonde voor het harde werken. De jonge aanvaller van Naaldwijk werd aangespeeld op rechts en hij daar waar iedereen dacht hij haalt gelijk uit bleef Niël rustig, kapte zijn verdediger uit en haalde met links uit en zag de bal via de binnenkant van de paal het doel in verdwijnen, 4-0. Daar waar er misschien nog twijfels waren of de punten binnen waren was die nu echt weggenomen. MVV’27 kreeg in blessuretijd nog wel een strafschop nadat een aanvaller van MVV’27 slim achteruit liep tegen Damien Kok op en zich daarna liet vallen. Ondanks dat de gasten nog de 4-1 wisten te maken behaalde Naaldwijk toch de winst.