• Naaldwijk bijt van zich na vier nederlagen

  Derby’s brengen meestal wat extra’s en laat Naaldwijk dat nu juist kunnen gebruiken in haar treffen thuiswedstrijd tegen Lyra. De motivatie voor de spelers werd verder door de aanhang van de witkielen aangewakkerd met een mooie sfeeractie. Dit zorgde voor een gemotiveerd Naaldwijk die zonder de geblesseerde Danny Niël, wachtend op een operatie om zijn gebroken pink te repareren, beheerst aan de wedstrijd begon. Lyra had het balbezit maar deed er weinig mee en Naaldwijk wachtte haar kansen af. Die kans kwam er via de beter wordende Floris Groot, na een goede actie, werd de bal voorgezet en het was Jeroen Vogels die er als de pinken bij was toen de Lierse verdediging de bal niet wegwerkte. Half glijdend en met een halve omhaal schot Vogels de bal vanaf een meter of zes binnen, 1-0. Wellicht niet terecht maar daar bekommerde geen Naaldwijker zich om. Nog voor rust werd de score verdubbeld. Randy van Schelt draaide zich goed vrij op het middenveld, daar waar eerdere acties nog wel eens in schoonheid stierven, zette aan en gaf op het juiste moment een perfecte voorzet op spits Saïd Abdellaoui.

  Abdellaoui, stond voor het eerst in de basis wegens de afwezigheid van Niël, schoot de bal diagonaal tegendraads in en passeerde de Lierse doelman, 2-0. Zo vlak voor de rust een mooi moment. Na de rust werd een drukkend Lyra verwacht maar de druk bleef uit mede door strijd die Naaldwijk onder aanvoering van Jordy van Calsteren leverde. De gedegen spelende Dennis de Groot, die in de tweede helft voor het grootste gevaar voor Naaldwijk zorgde toen zijn vrije trap via de paal terug het veld in kwam, die zijn verdediging goed wist te leiden. Lyra probeerde veel maar veel mislukte ook en de ploeg reageerde daar gefrustreerd op en liep daardoor tegen een aardige gele kaarten last op. Naaldwijk kon achterover leunen en via enkele uitvallen voor gevaar proberen te zorgen. Dit lukte echter ook niet echt. Dit gaf Lyra in de slotfase moed maar Naaldwijk bleef overeind totdat in blessuretijd uit het niets door Lyra werd gescoord, 2-1. Lyra wilde doordrukken maar een rode kaart, na een tweede gele, leverde commotie op en scheidsrechter Van der Geest vond het welletjes na verschillende minuten blessuretijd waardoor Naaldwijk na vier verliespartijen weer een keer wist te winnen. Dit door hard te werken als team.

  De Minuut van:

  32ste John van Veen

  41ste Paul den Heijer

  Naaldwijk 2 speelde ook een Westlandse derby want zij ontvingen Quintus 2. Naaldwijk won voor de tweede maal op rij want de heulenaren werden met 2-0 verslagen.

  Naaldwijk 3 kreeg het Vlaardingse Victoria ‘04 3 op bezoek. Naaldwijk was weer op dreef want voor tweede keer in drie wedstrijden werd er vijfmaal gescoord door de witkielen. De gasten deden dat eenmaal waardoor Naaldwijk door goede wedstrijd drie punten bijschreef.

  Naaldwijk 4 ging op bezoek bij FG ‘s Gravenzande 8. Het werd een spannend duel waarbij Naaldwijk door met 2-1 te winnen fier aan de leiding blijft van de ranglijst.

  Naaldwijk 6 redde het niet bij Die Haghe. De witkielen waren niet opgewassen tegen de medekoploper en verloren derhalve met 7-2.

  Naaldwijk 7, spelend in dezelfde competitie als het zesde, had een betere uitbeurt bij MVV’27 11. De nieuwbakken senioren doen het goed en draaien leuk mee in de top van de ranglijst. Die lijn werd voortgezet want de gastheren werden met 2-3 verslagen.