• Naaldwijk blij met een gelijkspel

Naaldwijk reisde voor de eerste wedstrijd van de competitie af naar een nieuwe tegenstander voor de witkielen; DWO. De vereniging uit Zoetermeer vierde op deze dag haar 80-jarig bestaan en was gebrand op een goed resultaat. Naaldwijk zelf kon terugkijken op een goede poulefase van de KNVB-beker met winstpartijen (Maasdijk en CION) en een gelijkspel (Victoria’04). Hierdoor werd de volgende ronde behaald. Loting wees uit dat Naaldwijk die mag overslaan en direct instroomt in de 2e ronde van knock-out fase van KNVB-beker (geplande speeldatum16 november).
    In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen begonnen beide ploegen voorzichtig aan de wedstrijd en werd het vooral een duel op het middenveld. Bij Naaldwijk konden de nieuwelingen Nikke Krauwer en Jeroen Vogels zich dan ook gelijk laten gelden. Via hen liep de aanvoer naar de nieuwe aanvallers Rik Kuperus en Saïd Jahangir en de “oude” vertrouwde Danny Niël. Achterin was het Michiel van den Berg die samen met Dennis de Groot, terug van een zware knieblessure, die aanvallers van DWO moesten blokken. Dit laatste werkte goed want kansen kreeg het jarige DWO niet maar ook Naaldwijk kon voorin geen vuist maken voorin. Hierdoor leek de rust met gehaald te worden met 0 – 0 maar een hoekschop en de inzit van Joey Kouwenhoven brachten wat anders. DWO kreeg de bal niet uit het vijfmetergebied waardoor de attente Kouwenhoven de 0 - 1 kon binnentikken 4 minuten voor de rust.
    De aftrap van de tweede helft bracht gelijk gevaar voor Naaldwijk. Rik Kuperus werd op pad gestuurd en hij haalde van zo’n zestienmeter uit tegen oude jeugdliefde DWO en verschalkte de doelman van de thuisclub met een bal in de kruising, 0 – 2. Naaldwijk leek op rozen te zitten maar het jarige DWO beet van zich en deed via een snelle combinatie wat terug vijf klokrondjes later, 1 – 2. Dit was het sein voor DWO om er een tandje bij te zetten en Naaldwijk werd vol onder druk gezet. Hierdoor viel ook de gelijkmaker zo’n 10 minuten later. Hierna leek Naaldwijk zich te herpakken maar echte kansen kregen de witkielen niet. In de slotfase werd het zelf nog spannend voor Naaldwijk want met 10, de ingevallen Sanjeev Manraj viel geblesseerd uit en trainer Fieret had zijn andere twee wissels al opgebruikt aan de geblesseerde speler Jeroen Vogels (Sean van der Wilk) en Frank Schipper (Demian Kok). Naaldwijk mocht van geluk spreken dat de aanvallers van DWO het feest niet compleet wilde maken waardoor leidsman Post laatste wordt fluitsignaal liet klinken. Ondanks de 2 – 0 voorsprong van Naaldwijk mogen de witkielen blij zijn met een punt tegen deze sterke stegenstander.
    Naaldwijk 2 speelde in Hoek van Holland tegen HVC’10 3 en het beleefde in De Hoek geen goede start. Naaldwijk verloor de wedstrijd nipt met 3 – 2.
    Naaldwijk 3 had tegen degradant Verburch 3 weinig tot niets in te brengen. Het verloor kansloos met 7 – 1 van de gastheren.
    Naaldwijk 4 deed het een stuk beter in Poeldijk tegen Verburch 4. Naaldwijk was juist ruim te sterk voor jarige oranjehemden. Naaldwijk won met 2 – 7.
    Naaldwijk 5 speelde thuis een leuke pot voetbal waarbij de tegen Erasmus 3 met 5 – 3 werd verslagen.
    Naaldwijk 6 ontving de andere witkielen van het Westland KMD. Hier werd het spannend maar Naaldwijk wist de driepunten via een 2 – 1 in huis te houden.
    Naaldwijk 7 moest de Dijk over om het Maasdijk 4 lastig te maken. Dit lukte want de witkielen kregen 10 – 0 klop.