• Naaldwijk boekt eerste winst

Het derde duel van de competitie was wederom een thuiswedstrijd en deze keer kwam het team van oud vv Naaldwijk trainer Martin de Graaf Ariston’80 op bezoek. Dat de studenten met hun nog weleens wel ergens anders waren bleek wel uit het feit dat de wedstrijd een kwartier later moest beginnen omdat men de shirts was vergeten. Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Smit was Naaldwijk heer en meester in het veld. De gasten uit Delft werden onderdruk gezet en daar wisten zij geen raad mee. Onder aanvoering van Frank Schipper had Naaldwijk het middenveld in handen en konden de voorwaartsen gezocht worden. Danny Niël en Sean van der Wilk werden ook regelmatig gevonden in het eerste kwartier. Op het kwartier viel ook de 1 – 0 voor Naaldwijk. Het was Sean van der Wilk die met een steekbal werd gevonden en goed keek in welke hoek hij de bal kon plaatsen, even daarvoor deed hij dat ook en toen kreeg de verdediger van Ariston’80 nog de kans om in te grijpen terwijl Van der Wilk nu wel de 1 – 0 op het bord wist te zetten. Naaldwijk op een zetel zou je zeggen maar niets was minder waar want Naaldwijk liet zicht terugdringen en gaf het Ariston’80 vertrouwen. Naaldwijk had geluk dat de voorwaartsen van de gasten niet met scherp schoten waardoor het 1 – 0 bleef. Voor Naaldwijk leek een schot van Dennis van Dijk van zo’n 20 meter nog kansrijk maar helaas werd die geblokt.
    Na de rust was Naaldwijk weer bij de les. Het trok weer ten aanval maar ook liep het in de val die counter heet. Op rechts stoomde Joey Kouwenhoven op maar balverlies op het middenveld gaf Ariston’80 veel ruimte waardoor de 1 – 1 makkelijk kon worden binnengeschoten. Naaldwijk ging niet bij de pakken neerzitten en werd er hard gewerkt om weer aan de leiding te komen. Eerst was daar een blok op Danny Niël in de zestien waardoor geen ruimte kreeg om uit te halen op en vervolgens had een kopbal van Laurens Bouritius onvoldoende kracht en niet de juiste richting. De treffer viel wel voor Naaldwijk want op aangeven van Nikki Krauwer kopte Jordy van Calsteren, die even daarvoor niet zelfzuchtig was en de bal afgaf aan Danny Niël terwijl hij nu wel zelf het doel had moeten zoeken, de 2 – 1 binnen. Nu zette Naaldwijk wel door en bleef het de druk er op houden bij Arsiton’80. Dit resulteerde in de 3 – 1 door wederom een doelpunt van Jordy van Calsteren die de rebound binnenschoot van schot van Dennis van Dijk. Nu op rozen kun je zeggen maar de studenten uit Delft hadden nog even in de boeken gekeken, die lagen op de plek van shirts, en scoorde met hulp van de Naaldwijkse verdediging de 3 – 2 . Bij Naaldwijk werden Bram Bollen en Rashidi Gilkes nog ingebracht dat leverde nog wal enkele kleine mogelijkheden op maar scoren lukte niet meer. Na het laatste fluitsignaal was Naaldwijk terecht blij met de eerste winst en kan zich opmaken voor een drukke week. Op programma staan de Haaglanden Cup wedstrijd, dinsdag 8 oktober thuis tegen DWO aanvang 20 uur, en de competitiewedstrijd op zaterdag 12 oktober bij Quick Steps.

Naaldwijk 2 leed een nipte een nederlaag bij DUNO 2, 1 – 0.

Naaldwijk 3 had het lastig in ’s-Gravenzande tegen de FC. Aanvallen zat er niet in in deze wedstrijd en daardoor verloor Naaldwijk 3 ook met 4 – 1 van de gastheren.

Naaldwijk 6 ontving Westlandia 8 en beide ploegen lieten zich horen tijdens deze wedstrijd wat niet altijd ten goede is. Naaldwijk was wel de betere in de wedstrijd van het jaar want Westlandia werd met 6 – 3 verslagen.

Naaldwijk 7 na de goede wedstrijd van vorige week speelde de witkielen deze week een nog betere wedstrijd. In Honselersdijk werd het elfde van de gastheren met 3 – 0 verslagen.