• Naaldwijk buigt achterstand om

  In de eerste competitie wedstrijd moest Naaldwijk naar Vlaardingen afreizen om te spelen tegen DVO’32. De start van Naaldwijk was slecht want al in derde minuut keken de witkielen tegen een achterstand aan door een bal die van richting werd veranderd. Langzaam ging Naaldwijk op zoek naar de gelijkmaker via combinatie voetbal. DVO’32 werd naar achteren gedrukt door middenvelders van Naaldwijk Jeroen Vogels en Leon van den Gaag. Zij waren de schakel naar de aanvallers Sven Heijs, Tim van Wel en Danny Niël die vervolgens op zoek gingen naar de gelijkmaker. Schoten van Van der Wel en Heijs werden nog gepareerd en DVO’32 trachtte via counters nog wel voor gevaar van de Vlaardingers te zorgen maar de witkielen kregen grip op deze aanvallers. De 1-1 viel na een voorzet vanaf rechts van Tim van der Wel waarbij Sven Heijs voor ontrust zorgde voor het doel van de gastheren. De doelman van was hiervan onder indruk en liet de bal los. De bal kwam vervolgens voor de voeten van Danny Niël die vervolgens via een verdediger de 1-1 binnen schoot.

  De tweede helft was voor Naaldwijk. Door de controle binnen de lijnen ging Naaldwijk op zoek naar haar tweede doelpunt. De aanvallers van Naaldwijk kregen de kansen via schoten maar het was of de sluitpost van DVO’32 of de ballen gingen over of net naast. Na iets meer dan uur spelen viel de verdiende treffer voor Naaldwijk. Op aangeven van Dennis van Dijk kopte Tim van der Wel  slim de bal over de doelman van de Vlaardingers het doel in. Naaldwijk bleef hierna gevaarlijk en vergat verder afstand te nemen via oa Floris Groot die één op één kwam met de doelman maar de bal verkeerd raakte.  Even hiervoor was een voorzet net te scherp voor de inlopende Jeroen Vogels. Achterin was duidelijk verbetering te zien ten opzichte van de vorige wedstrijden en in slotfase bleven de witkielen dan ook overeind en sleepte het de overwinning binnen na eerst op achterstand te zijn gekomen.

  De Minuut van:

  43ste  Jelle van Waveren

  62ste  Mike Sterk

  Naaldwijk 2 kreeg ondanks een goede voorbereiding klop in Monster. Het derde team van de sportclub was met 2-0 te sterk voor de witkielen.

  Naaldwijk 5 speelde haar eerste voor witkielen. De vriendengroep is weer begonnen met voetballen maar moet nog even wennen want de gasten van Ariston’80 15 waren met 0-3 te sterk.

  Naaldwijk 6 had een verre uitbreidt in Voorschoten. Het werd tegen het veertiende van de gastheren een leuke spannende wedstrijd die door Naaldwijk met 2-3 werd gewonnen.

  Naaldwijk 7 speelde thuis tegen Die Haghe 6 waarbij het overgekomen team de eerste helft de andere witgewassen bij hielde en 1-1 gingen rusten. De tweede helft was voor de gasten met nog 3 treffers waardoor er werd verloren met 1-4.