• Naaldwijk gaat onderuit in wedstrijd vol kansen en fouten.

  Naaldwijk moest aantreden tegen Kethel Spaland die 1 punt achter op Naaldwijk staat. De ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd en zo was het ook. Het spel golfde op en neer en was voor de neutrale toeschouwer aantrekkelijk om naar te kijken. De eerste kans was voor Sven Heijs die de bal te zacht raakt met zijn hoofd en daarna met links uit de draai overschiet. Uiteindelijk was het Kethel Spaland dat op 0-1 komt. Miscommunicatie/te korte terugspeelbal van Jeroen Vogels op de centrale verdedigers waardoor ze de bal over kunnen nemen. Lage voorzet vanaf de zijkant waarna de bal tussen Jeffrey Wubben en de spits inkomt en hij vervolgens ongelukkig de spits raakt, penalty 0-1. Een kans aan de andere kant vanuit een vrije trap van Floris Groot kopt Jesper den Heijer de bal op de paal.

  En vervolgens weer een kans aan de andere kant die Jeffrey Wubben ongezien met z’n zij tegenhoudt. In het vervolg van de 1e helft kreeg Naaldwijk nog wat halve kansjes die niet beloond werden.

  Totdat vlak voor rust Tim van der Wel de druk erop houd bij de rechtsback, de bal afsnoept en vervolgens in de 16 meter wordt neergelegd. Penalty wordt door Danny Niël ala Neeskens hard door het midden ingeschoten, 1-1 ruststand. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met vele kansen aan beide kanten. Direct na rust denkt de uitkomende keeper van Kethel Spaland de bal weg te kunnen werken maar zag hij de snelheid van Sven Heijs over het hoofd, die kon er tussenkomen en in een leeg doel de 2-1 binnenschieten. Aan de andere kant vanuit een kort genomen corner kon de aanvoerder van Kethel Spaland rand 16 meter vrij schieten en raakt de lat. En weer aan de andere kant een kans voor Naaldwijk maar in de tegenstoot vanuit een lange bal naar voren die Jesper den Heijer denkt terug te koppen op Jeffrey Wubben, maar de oplettende spits kon er tussenkomen en hem over Jeffrey in het doel schieten, 2-2. Kethel Spaland had hierna het betere van het spel en Naaldwijk loerde op de counter. Een fantastische actie van Tim van der Wel die ze directe tegenstander uitspeelt en snoeihard met links de 3-2 binnenschiet. Zou Naaldwijk nu wel stand kunnen houden? Niet dus. Bal hoog achter de laatste linie waarop Naaldwijk dacht dat het buitenspel was en de spits uit de draai met een volley de 3-3 binnenschiet. Kort hierna uit een corner grijpt Naaldwijk niet goed in, bal valt er tussenin en kan worden ingeschoten, 3-4. Naaldwijk gaat vervolgens aanvallend wisselen om op zoek te gaan naar de 4-4. Alleen zetten ze het achterin open waardoor het nog 3-5 wordt. Door de doelpunten zelf weg te geven lijdt Naaldwijk een onnodige nederlaag. Volgende week is Naaldwijk vrij en gaat het de week erna op bezoek bij Rozenburg.

  De Minuut van:

  45ste Eline Schoenmaker

  48ste Reinier de Koning

  71ste Barry Baljeu

  Naaldwijk 2 ontving het lastige GDA 2 en het werd een moeilijk potje voor de witkielen maar zij wonnen wel met 1-0.

  Naaldwijk 3 kreeg de mede Westlanders van Maasdijk 3 op bezoek. Na een 0-0 ruststand wist Naaldwijk de punten op De Hoge Bomen te houden door met 2-0.

  Naaldwijk 4 reisde af naar Wateringen om daar te spelen tegen KMD 4. Na twee winstpartijen kreeg Naaldwijk nu een nederlaag te verwerken want er met 2-0 verloren.

  Naaldwijk 5 had een vroege uitwedstrijd bij RAS voor de kiezen. Het vroege waren de mannen al niet effe meer gewend waardoor het zesde van de thuisploeg met 4-2 wist te winnen van de witkielen.

  Naaldwijk 6 had een weer een geweldige wedstrijd achter de rug. MVV’27 11 werd op eigen veld met maar liefst 2-5 verslagen.