• Naaldwijk grijpt laatste strohalm

  Vorige week in de uitwedstrijd bij Victoria ‘04 was het al zichtbaar dat Naaldwijk zich nog niet zomaar gewonnen gaf al ging deze wedstrijd nog verloren. Dan maar in de thuisbeurt tegen Vierpolders de weg naar boven inslaan. Was de heenwedstrijd er één om snel te vergeten voor de witkielen, 8-1 nederlaag, deze keer liet Naaldwijk er geen gras over groeien. Op een prima veld was het Naaldwijk dat snel aan de leiding kwam. Was eerst Mick Lievaart met het hoofd nog dicht bij de 1-0 maar de doelman verwerkte de bal tot hoekschop. Vanuit die hoekschop kreeg Saïd Abdellaoui de bal terug en nadat hij de ruimte kreeg schoot hij de bal venijnig in het doel van Vierpolders, 1-0. Het goede begin leek teniet gedaan te worden door een kopbal Vierpolders.

  Geluk voor Naaldwijk was dat de bal op de lat van het doel Naaldwijk belandde. Naaldwijk kreeg op het spel onder controle en onder aanvoering van Adil Oulad Massoud en Saïd Abdellaoui in aanvallende zin op het middenveld om zo Tim van der Wel en Danny Niël te bedienen. De loopacties van de beide aanvallers waren een plaag voor de verdediging van Vierpolders. Het gedreven Naaldwijk leek de schroom van zich te hebben gegooid en viel naar hartenlust aan met hoekschoppen tot gevolg. Bij één van die hoekschoppen werd de bal niet goed weggewerkt en was Jeroen Vogels er als de kippen bij om de bal op te pikken in de zestien en in de kruising van het doel te plaatsen, 2-0. Aanvallend werd er vertrouwen getankt en het was Tim van der Wel die tot tweemaal toe in scoringspositie werd gebracht. Beide keren was het doelman die het scoren voorkwam middels roodwaardige overtredingen. De eerste was net buiten de zestien waar Van der Wel gevloerd werd met een sliding op de man terwijl hij vrij baan had naar een leeg doel met geel to gevolg voor de doelman. De vrije trap van Saïd Abdellaoui ging maar nipt langs de verkeerde kant van paal. De tweede keer was Van Wel weer te snel en was er een heuse judo waardig heupzwaai nodig om de witkiel niet te laten scoren die overigens geen kaart opleverde. De strafschop was een prooi voor Danny Niël die de 3-0.

  Kleine smet op de eerste helft was de 3-1 van Vierpolders omdat bij Naaldwijk even de aandacht liet vieren. Weelde bij rust voor Naaldwijk met een 3-1 stand. Het werd nog mooier voor Naaldwijk want de rust was het weer bijna direct raak. Danny Niël werd op pad gestuurd en legde beheerst vanaf de achterlijn de bal terug op de inlopende Tim van der Wel en die liep de bal voor de 4-1 binnen.

  Naaldwijk bleef geconcentreerd spelen en daardoor bleven aanvallende aspiraties van de gasten beperkt tot enkele afstandsschoten die geen gevaar opleverde. Naaldwijk daarentegen ging op zoek naar meer treffers. Randy van Schelt was hier het dichtstbij maar zijn schot werd gekeerd door de doelman. Jesper den Heijer kwam een teenlengte tekort om de bal langs de doelman te tikken om dan vervolgens vrij baan naar het doel van Vierpolders te krijgen. Het bleef bij 4-1 maar deze overwinning was een knappe teamprestatie waarin ook het voetbal van goed niveau was. De laatste is strohalm is gegrepen en dan nu vasthouden. Volgende week weer thuis en dan komt Rhoon op bezoek.

  De minuut van

  4e         Demian Kok

  33ste     Kees Vogels

  40ste     Teun van Dijk

  52ste     Gerrit Middelburg

  Naaldwijk 2 dacht de na de 1-0 te hebben gemaakt thuis tegen Schipluiden 2 dat er nog een kans was om een periode te pakken. De tweede helft wilde er echter weinig lukken en zag Naaldwijk de gasten langszij komen en over Naaldwijk heen gaan. Naaldwijk verloor met 1-3.

  Naaldwijk 4 was in monster tegen SC 5 te sterk voor haar gastheer. De witkielen wonnen met 1-3 en blijven zo in het spoor van de koploper Loosduinen.

  Naaldwijk 6 beleefde in Honselersdijk tegen het elfde een geweldig middag. Met passie en strijd werd er met 5-6 gewonnen van de oranjehemden .

  Naaldwijk 7 dacht een gemakkelijke middag te hebben tegen en bij de nummerlaatst van de ranglijst Voorschoten ‘97 14. Toch werd de de uitwedstrijd gewonnen want Naaldwijk won met 2-4.

  Naaldwijk Vrouwen 1 blijft in de subtop

  Naaldwijk Vrouwen 1 heeft de twee weken rust goed doorstaan. Met goede moed reisden ze af naar VDL, waar ondanks het warme weer fel werd begonnen aan de wedstrijd. Dertig minuten hard werken werd beloond met de 0-1 gemaakt door Laura van en Bos. De welverdiende rust werd ingegaan met 0-1. De tweede helft begon het weer zijn tol te eisen maar opgeven zit niet in het Naaldwijkse DNA, in de drieënvijftigste minuut viel de 0-2 via topscoorder Rozella Lievaart.  Met een tegendoelpunt in de drie en zestigste minuut moest Naaldwijk het laatste beetje energie gebruiken om de drie punten te behouden. Moe maar voldaan keerde VR1 terug met een 1-2 winst en gingen de drie punten meer naar huis!