• Naaldwijk in blessuretijd geklopt

Na twee overwinning keek Naaldwijk vol vertrouwen uit naar de wedstrijd op het eigen veld tegen MVV’27 1. Behalve Jeroen Vogels en Rik Kuperus kon trainer Fieret beschikken over zijn voltallige selectie. Gewoontegetrouw begonnen de witkielen weer fel aan de wedstrijd en ook nu leverde dat weer kansen op. Na een eerste grote mogelijkheid die helaas niet geen doorgang kreeg was de tweede wel raak. Danny Niël ontsnapte aan buitenspelval, de assistent vlagde tevergeefs want de leidsman had er goed het oog in vanwege zijn positie, en na het uitkappen van de doelman van MVV’27 bracht hij Naaldwijk de leiding, 1 – 0. Naaldwijk leek door te zetten daar waar ze dat in andere wedstrijden nog weleens verzuimde. Die druk naar voren leverde bij verlies wel counterkansen op voor de gasten uit Maasland. Die werden steeds gevaarlijker en Naaldwijk kon wachten op de gelijkmaker. Vanaf de zestien meter lijn werd een vrijstaande MVV’er gevonden die al even vrijelijk kon aanleggen en Jeffrey Wubben van Naaldwijk kansloos latende, 1 – 1. Hierna golfde het spel op en neer waarbij Nikki Krauwer dichtbij een doelpunt was maar de doelverdediger van MVV’27 was net op tijd zijn doel uit om Krauwer een vrije doorgang te geven. De vrije die hieruit volgde was een prooi voor de muur. Aan de andere kant bracht de paal Naaldwijk redding en liet Jeffrey Wubben zien waarom hij na het seizoen 2017-2018 werd uitgeroepen tot beste doelman met een katachtige redding.
    De tweede helft begon niet goed voor Naaldwijk en het was aan Jeffrey Wubben te danken dat het bij 1 – 1 bleef. Naaldwijk pakte het hierna op en Sean van der Wilk dacht te scoren maar hij zag zijn inzet net naast de paal over de achterlijn verdwijnen. Het veldoverwicht was voor Naaldwijk en met de inbreng van een schorsing terugkerende Thomas Karsten werd de druk naar voren weer meer opgevoerd. Karsten was direct een plaag voor de verdediging en gaf een bal voor, helaas niet op maat, daar waar hij ook voor eigen succes had kunnen gaan. Niet veel later was het juist weer Danny Niël die door Karsten gevonden werd maar Niël zag zijn schot geblokt door de doelman van MVV’27. Het leek uit te lopen op een 1 – 1, iets waar iedereen wel mee kon leven, maar in blessuretijd was het MVV’27 dat de aanval zocht. Naaldwijk greep niet goed in en liet schotkans over aan MVV’27. Die grepen de mogelijkheid vol aan en scoorde de 1 – 2. De resterende tijd was te kort om nog in alle rust te werken aan een gelijkmaker en dat lukte dan ook niet. Naaldwijk leverde strijd verzuimde afstand te nemen en kreeg de deksel op haar neus. Komende week hard werken en op naar DUNO, let op de wedstrijd daar begint al om 14.15 uur!

Naaldwijk 4 begint met 6 uit 2 aan haar derde wedstrijd en het ontvangt één van de andere drie ploegen die de volle buit hebben DUNO 3, de andere twee zijn Westlandia 5 en sc Monster 5. Het werd een spannend treffen waar de strijd volop te zien was. Naaldwijk wist de doelpuntenmachine, zijn hebben er al 11 in liggen in 3 wedstrijden, af te remmen maar niet te stoppen. DUNO wist de leiding te nemen en deze vast te houden zodat zij met 0 – 1 wisten te winnen van Naaldwijk 4.

Naaldwijk 5 speelde één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar want mede sportpark bewoner Westlandia 7 kwam op bezoek. Beide ploegen hebben er 1 gewonnen en 1 verloren en op het veld was duidelijk te zien dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren. De wedstrijd was een spannende waarbij Naaldwijk nipt de betere was door met 1 – 0 te winnen.