• Naaldwijk is de weg kwijt

  De reis naar Vierpolders is gelukkig te vinden via de routeplanner anders waren de witkielen daar niet aangekomen kunnen we achteraf concluderen. Die weg naar het doel werd in het begin nog wel gevonden door de vroege treffer van Randy van Schelt uit hoekschop en een bal op de lat van Danny Niël. Voor de rest stond Naaldwijk geparkeerd en kon Vierpolders haar gang gaan. De anders zo betrouwbare achterhoede was vandaag niet op haar plek en in rapt tempo stond 1-3. Na rust was er nog een kleine tegenstoot via wederom Danny Niël maar zijn inzet was te zwak. Achterin werd het helaas ook niet beter en hadden aanvallers van Vierpolders vrij spel, zeker toen Naaldwijk met tien kwamen te staan vanwege een direct rode kaart gegeven aan  Demian Kok. De gastheren liepen uit naar 8-1 en trakteerden Naaldwijk op haar grootste nederlaag ooit in de competitie op zaterdag.

  De minuut van:

  3e Dennis de Groot

  Naaldwijk 2 was te gast in Schipluiden om te spelen het tweede. Na een trio van nederlagen was het Naaldwijk er alles aan gelegen om weer eens punten pakken. Helaas trok Naaldwijk weer aan kortste eind want er werd wederom verloren en dit terwijl Naaldwijk wel tweemaal het net wist te vinden. De gastheren deden het scoren met iets beter want zij vinden het net driemaal.

  Naaldwijk 3 speelde een late wedstrijd in Voorburg bij Wilhelmus. De witkielen startte voortvarend en namen een terechte 0-2 voorsprong. Wilhelmus deed voor rust nog wat terug. Na de thee werd als maar lastiger voor Naaldwijk, Wilhelmus werd feller en kreeg de hulp van de scheidsrechter. Voordat Naaldwijk het in de gaten stond het 3-2 achter. De witkielen wisten echter door hard te werken zich weer in de wedstrijd te brengen en kwamen via Rik Verkade op een terechte 3-3. Ondanks dat de leidsman anders wilde hield Naaldwijk haar doel schoon in het verdere verloop nam het een een terecht punt mee.

  Naaldwijk 4 ontving sc Monster 5 en Naaldwijk was in the move en wist zesmaal te scoren. De gasten deden dat driemaal zodat de witkielen een mooie overwinning behaalde.

  Naaldwijk 5 was niet opgewassen tegen de gastheren van Lyra 11. Onder slechte weersomstandigheden werd er met 6-2 verloren.

  Naaldwijk 6 speelde een uitstekende wedstrijd thuis tegen Honselersdijk 11. Vanaf het begin van de wedstrijd waren de witkielen heer en meester op het veld. Dit resulteerde in een geweldige 7-2 overwinning in de laatste wedstrijd van 2023.