• Naaldwijk loopt in de val de counter

  Naaldwijk opende goed tegen Lyra op haar veld. De buren uit De Lier werden achteruit gedrongen en Naaldwijk kon de aanval kiezen. De gasten verdedigde goed en trachtte daarna te combineren om zo haar spits Johan Voskamp te zoeken. Die opbouw werd veelal verstoord door Danny Niël en Frank Schipper. Na een goede actie van Laurens Bouritius op de achterlijn van Lyra leek Naaldwijk een voorsprong te kunnen nemen. De bal werd echter weggewerkt. Niet veel later was het Frank Schipper die Danny Niël voorin vond maar zijn inzet gekeerd zag worden en Lyra plaatste gelijk een tegenstoot. Uit die tegenstoot werd de gerenommeerde oud-prof Johan Voskamp van Lyra gevonden en hij de uitkomende Jeffrey Wubben kansloos, 0 – 1. Naaldwijk bleef veldoverwicht houden zonder weer gevaarlijk te worden. Nieuwkomer Saïd Jahangir leek met links de gelijkmaker binnen te schieten toen hij verrassend in de korte hoek schoot komend vanaf rechts. De doelman van Lyra keerde de inzet en voor de rebound kwam Danny Niël net te laat. Vlak voor rust werd Naaldwijk weer weg gecounterd nadat het de gelijkmaker probeerde te forceren. Daar waar het hele sportpark, zowel Naaldwijkers en Lyrenaren, op het fluitsignaal stond te wachten van scheidsrechter Streef wegens buitenspel liet man in het groen de wedstrijd voortgaan. Hierdoor kwam Lyra zeer goedkoop aan de 0 – 2.
  Na de rust was Naaldwijk niet meer bij machte om het Lyra lastig te maken. De hoge ballen in de zestien waren steevast een prooi voor de verdediging voor Lyra. Lyra zelf was balvaster en het zette meer druk richting Naaldwijk waardoor het ook 0 – 3. Naaldwijk kwam hierna nog wel op 1 – 3 dankzij de hardwerkende Danny Niël die de doelman va Lyra opjoeg die hierbij in de fout ging en Niël kon scoren. Even was er hoop voor Naaldwijk maar die verdween toen ook de 1 – 4 viel. Naaldwijk verliest ondanks dat het goed aan de wedstrijd startte. Jammer maar volgende week thuis tegen Ariston ’80 een kans om dit herstellen.

  Naaldwijk 2 leek op weg naar een makkelijk middag toen het tegen Quintus 2 1 – 0 voor kwam een legio kansen had. Toch waren het die gasten die wonnen want na de 1 – 1 viel in de slotfase ook de 1 – 2.

  Naaldwijk 3 had wat goedmaken tegen Honselersdijk 4 na het grote nederlaag van de week er voor. De witkielen deden dat ook al was Dennis van Loenen als sluitpost in de beginfase belangrijk voor Naaldwijk. De rust werd ingegaan met 1 – 0 voorsprong Naaldwijk na een goede combinatie waar Brian Aarse Kees Vreugdenhil vond. De laatste stak de bal naar voren op Nico van den Bos die wist te scoren. Helaas voor Naaldwijk wist het de voorsprong niet te behouden en kwam Honselersdijk terug op 1 – 1. De 1 – 1 was ook de eind stand.

  Naaldwijk 5 speelde in Hoek van Holland tegen HVC ’10 5 met 2 – 2 gelijk.

  Naaldwijk 6 was in Delft tegen Ariston ’80 11 met 2 – 3 te sterk.

  Naaldwijk 7 speelde een goede wedstrijd tegen Velo 11. De witkielen namen zelfs de leiding in de wedstrijd maar konden deze helaas niet vasthouden. Toch werd er een punt behaald en want het bleef 1 – 1.