• Naaldwijk mo11- PPSC mo11

  Op deze zonnige zaterdagochtend mochten we ons omkleden in de kleedkamer onder de tribune want er mocht daarna een teamfoto gemaakt worden op het hoofdveld. We kregen nieuwe shirts aan en kregen goede instructies van de fotografe hoe en waar we moesten staan voor de foto. Onze nieuwe trainer Hans was er ook dus die ging ook op de foto met de meiden.
  We speelden vandaag tegen de koploper die 51 doelpunten had gemaakt in 2 wedstrijden en de onze meiden waren dan ook best zenuwachtig.
  We hadden versterking van Julie, Elise, Saar en Jet van de mo10.
  Al na 1 minuut scoorde PPSC helaas. Ze waren een stukje groter en technischer en konden ook hard en gericht schieten.
  Onze meiden gooiden wel alles in de strijd om de meiden van PPSC tegen te houden en soms kwamen we er ook nog gevaarlijk uit.
  We probeerden goed de zijkanten van het veld te zoeken maar vergaten soms als de tegenpartij de bal had, dan het veld klein te houden waardoor de tegenstanders vaak vrij stonden.
  Gelukkig stonden Bloesem en Senna achterin veel ballen weg te schieten en Elise stond weer super te keepen. Julie en Do wisten soms de bal af te pakken van de tegenstander en Jenna liep zich voorin een slag in de rondte. Lotte was nuttig met goed overspel en Suus speelde heel goed voor haar eerste wedstrijd. Esmé deed heel goed haar best maar moest even uitvallen door een harde bal op haar been maar kon gelukkig later weer door spelen.
  Saar hield het veld goed breed en Jet zocht regelmatig de diepte maar kwam dan vaak een sterke speelster tegen van PPSC waardoor het ons niet heel vaak lukte om bij de goal van de PPSC te komen. PPSC hadden veel aanvallen en daar kwamen helaas ook soms doelpunten uit.
  De 2e helft vloeiden de krachten van onze meiden een beetje weg en kon PPSC nog een paar keer scoren maar de meiden bleven allemaal hun best doen tot het eind waardoor de schade beperkt bleef tot 13-0, ook door veel goede reddingen van Elise en de verdedigers die veel ballen weg schoten.
  We kwamen de 2 helft er wel een paar keer gevaarlijk uit maar helaas konden we niet scoren.
  Do viel nog uit met een zere knie en een schaafwond bij haar oog na een botsing met 1 van de fysiek sterke tegenstanders. Gelukkig kon ze na de wedstrijd nog wel een penalty nemen.
  We hadden vandaag in Sanne een extra supporter. Sanne had donderdag al mee getraind en kwam na de wedstrijd vertellen dat ze heel graag op voetbal wil. Hartstikke leuk natuurlijk en we hebben meteen het inschrijfformulier ingevuld zodat ze volgende week al mee kan spelen.
  Sommige meiden waren na de wedstrijd toch een beetje teleurgesteld maar dat is echt niet nodig omdat we tegen meisjes speelden die al jaren op voetbal zaten dus we hebben het gewoon heel goed gedaan!
  We gaan lekker weer trainen volgende week en dan vol goede moed richting ’s-Gravenzande zaterdag!