• Naaldwijk moeizaam naar een gelijkspel

  De wedstrijd Naaldwijk tegen Houtwijk was er één waarin beide ploegen de punten hard nodig hebben. In deze slotfase van de competitie moet Naaldwijk nog drie wedstrijden spelen en heeft Houtwijk er nog twee te gaan. Spanning alom dus en dat was duidelijk zichtbaar al had Naaldwijk direct een kans om via Danny Niël de score te openen. Niël raakt de bal niet goed waardoor het 0-0 bleef. De wedstrijd vervolgde zonder dat beide ploegen echt gevaarlijk werden. Naaldwijk probeerde te controleren maar het fellere Houtwijk ontregelde dat. Pas in de slotfase was er weer een kans. Randy van Schelt kopte de bal nipt naast zodat er met 0-0 gerust werd.

  De tweede helft was niet veel beter dan de eerste al probeerde Naaldwijk meer energie in de wedstrijd te steken. Kansjes waren er nu aan beide kanten maar de voor Naaldwijk debuterende doelman Frank van der Geer, Jeffrey Wubben was de dag ervoor getrouwd en daardoor afwezig, was bij de les. Zijn belangrijkste redding was na vrije trap van Houtwijk die Van der Geer knap laag uit de hoek tikte. Naaldwijk dook wel op in de zestien van Houtwijk maar de doelman van de gasten kwam niet in gevaar. Alles leek op 0-0 uit te lopen toen Naaldwijk dacht een achterbal te krijgen maar dat gebeurde niet en kreeg Houtwijk de bal voor en liet een aanvaller van de gasten Frank van der Geer kansloos.

  Naaldwijk moest nog aan de bak om minimaal een punt binnen te halen. De hardwerkende Danny Niël zorgde ervoor dat Naaldwijk een vrije trap kreeg op de rand van de zestien. Aanvoerder van Naaldwijk ging achter de bal staan en krulde deze op een schitterende manier over de muur de kruising in, 1-1. Deze gelijkmaker in de slotminuut was nuttig. In de blessuretijd die volgde golfde het spel even op en neer maar gescoord werd er niet. Een moeizaam punt voor Naaldwijk die volgende week thuis Zuid West Den Haag zich definitief veilig moeten spelen.

  De Minuut van:

  90ste Aike van den Bos

  Naaldwijk 2 reisde over de dijk naar Maasdijk en had het lastig tegen het tweede team van de dijkenaren. Het kwam op achterstand en via de gelijkmaker van Brian van Geest werd er toch nog een punt behaald.

  Naaldwijk 3 speelde tegen en bij Ariston’80 een leuke wedstrijd. Toch werd er verloren al was het nipt. Het derde van de gastheren won met 2-1 van de witkielen.

  Naaldwijk 4 beleefde een complete offday in Wateringen. Velo 5 walste over Naaldwijk heen en won met 12-1.

  Naaldwijk 5 moest thuis haar meerdere erkennen in Loosduinen 4. De gasten waren met 2-4 te sterk voor de witkielen.

  Naaldwijk 6 ontving Verburch 5 en het werd een gelijkspel, 1-1.