• Naaldwijk neemt punt mee bij Duindorp

  Naaldwijk speelde na deceptie van vorige week uit Duindorp. Iedere tegenstander heeft het altijd lastig op het veld van Duindorpers. Ook bij Naaldwijk was dat het geval. Ondanks dat Naaldwijk wel meer het balbezit had was Duindorp dat de leiding nam. Na een fout op het middenveld kwam Naaldwijk op achterstand. Hierna was het wel Naaldwijk dat het heft in handen nam. Kansen kwamen er maar ook nu waren de doelpunten duur. Kansen van Tim Zwinkels, kwam een teenlengte tekort om een terugspeelbal aan de goede kant van de paal te  krijgen, en Danny Niël waren er. In de slotfase van de eerste helft vonden Zwinkels en Niël elkaar, nadat Jari Kuyvenhoven goed doorzette en Zwinkels aan de bal bracht, en de aanvallende middenvelder van de witkielen zette de bal voor waarna Danny Niël de verdiende 1-1 op het scorebord liet noteren.

  In het tweede bedrijf was Naaldwijk nadrukkelijk op zoek naar haar tweede treffer. Het spel was voldoende en kansen waren er, onder andere een schot van Henri Kraan, maar de verdedigers van Duindorp verdedigde vol passie. Pas na een lange bal Jeffrey Wubben was het Danny Niël die profiteerde van miscommunicatie bij Duindorp in de laatste line, stond door wissels een nieuw duo, en hij pikte de bal op en verschalkte de doelman van Duindorp met een lob, 1-2.

   

  Naaldwijk wist hierna de druk er op te houden bij Duindorp en zag een schot van Jeroen Vogels nipt naast zag gaan en halve omhaal van Tim van der Wel geblokt worden. De slotfase brak aan en dat werd wederom een zware mede door de wissels die Duindorp inbracht. Ook nu kreeg Naaldwijk een late treffer te verwerken waardoor het 2-2 werd. De tijd was de kort om nog een keer aan te zetten om de drie punten binnen te halen. Naaldwijk haalde dus een punt op bij het nog ongeslagen, op eigen veld, Duindorp.

  De minuut van:

  41ste Leo vd Wel

  70ste Henri Kraan

  Naaldwijk 2 reisde af naar Monster om de sc 3 te bestrijden. Het werd een lange zit voor iedereen. De scheidsrechter van dienst vond het nodig om maar liefst 18 minuten blessuretijd toe te voegen aan de wedstrijd. Dit deed de leidsman nadat Monster was teruggekomen tot 2-3. Gelukkig voor Naaldwijk blies de scheidsrechter toch nog af waardoor er weer werd gewonnen.

  Naaldwijk 3 speelde een goede eerste helft bij en tegen Westlandia. In de tweede helft was het vierde van de thuisploeg echter beter waardoor Naaldwijk toch nog verloor met 2-0.

  Naaldwijk 4 speelde een spannende wedstrijd uit bij FC ‘s Gravenzande 6. Naaldwijk was echter wel de winnaar van het doelpuntrijke duel, 3-4.

  Naaldwijk 5 speelde maar een korte wedstrijd want binnen 18 minuten had Semper Altius het voor elkaar om sfeer zo te verzieken dat de scheidsrechter terecht besloot te stoppen.

  Naaldwijk 6 kreeg een zevenklapper te verwerken van KMD 7 en zochten hun geluk na de wedstrijd maar op in kantine.