• Naaldwijk ontsnapt

  Naaldwijk ontving het op de tweede plaats staande Rhoon, de gasten zijn al bijna zeker van de nacompetitie door de periode van HVC’10 over te nemen. Het begin was daarom beheerst van beide ploegen waar verliezen eigenlijk geen optie is. Naaldwijk moet namelijk plek negen in het vizier houden en daarbij is winst eigenlijk de enige optie en de gasten hoefde niet echt.  Het spel golfde op en neer en af en toe was er een kans voor de gastheren of de gasten zonder dat er echt gevaar was.

  Het bleef bij 0-0 tot aan de rust. De bliksem start van de afgelopen wedstrijden bleef uit bij Naaldwijk maar nu was het Rhoon dat profiteerde van balverlies van de witkielen vroeg in de tweede helft. De counter die volgde was dodelijk en dan helpt het niet dat er achterin niet goed ingegrepen werd zodat het 0-1 werd. Naaldwijk herpakte zich wel en zorgde voor meer gevaar. Dennis van Dijk zag zijn schot net gestopt worden met de voet.

  Ook Saïd Abdellaoui zag zijn zwabberbal weggetikt worden en Jeroen Vogels zijn poging stierf  in een mêlee van spelers. Naaldwijk probeerde het maar de ervaring van de gasten hield hen staande. Alles leek op een verliespartij uit te draaien, totdat….. De hardwerkende de Danny Niël wipte in de slotfase de bal in de voeten van Tim van der Wel en die haalde hard uit en zag zijn bal vanaf de zestien in het doel verdwijnen met een geweldige ontlading tot gevolg, 1-1. De resterende tijd was tekort om nog een slotoffensief te ontketenen waardoor Naaldwijk ontsnapt aan een nederlaag en hoop mag blijven houden op directe handhaving in haar uitbeurt bij MVV’27 volgende week zaterdag.

  De minuut van

  90ste  Aike van den Bos  

  Naaldwijk 2 laat het seizoen uitgaan als een nachtkaars na een goede periode. De laatste weken is de ploeg aan het ploeteren en zo ook nu. Maasdijk 2 was met 1-0 te sterk voor de witkielen.