• Na vijfenveertig minuten voetbal onder erbarmelijke omstandigheden, aanhoudende regen en wind, staat Naaldwijk met 1-0 voor. De treffer viel al vroeg in wedstrijd en het was ook de eerste echte aanval van Naaldwijk. Vanaf rechts werd de hardwerkende Randy van Schelt bereikt die vervolgens Danny Niël vond. Niël legde de bal goed en schoot beheerst de bal achter de Hoekse doelman. Het hecht spelende Naaldwijk ontregelde het spel van gast HVC’10 op veld drie van de witkielen. De gasten vonden haar voorwaartsen niet en Naaldwijk werd een enkele gevaarlijk, schot Danny Niël en vanuit een hoekschop belande de bal op de lat. De rust brak aan dat bleek ook het einde van de wedstrijd te zijn. Scheidsrechter Van Dam was bevangen door de kou en kon niet verder en een vervanger oproepen zou te lang te duren, kijkend naar de welzijn van de spelers, waardoor de wedstrijd werd gestaakt bij een 1-0 stand. De KNVB zal binnenkort kenbaar maken wanneer het restant wordt uitgespeeld. Wellicht belangrijker is dat de bond gaat nadenken wie je een plezier doet om een dergelijke wedstrijd onder deze omstandigheden op een achteraf veld te spelen. De spelers, de toeschouwers en zeker de kantine van de thuisploeg heeft hier niets aan.

    De minuut van:

    9e Sander Valstar

    Naaldwijk 2 kreeg Lyra 2 op bezoek en de eerste helft leek te worden behaald met een 0-0 stand maar vlak voor de rust werd het toch 0-1. Na de thee was het direct weer raak voor de gasten, 0-2. Naaldwijk was wakker en op aangeven van Saïd Abdellaoui scoorde Jesse Pakvis de 1-2. Niet veel later werd het vanwege de druk van de witkielen door een eigen doelpunt 2-2. Alle signalen op groen voor Naaldwijk om door te stoten maar het kwam bedrogen uit toen Lyra de eindstand bepaalde op 2-3.

    Naaldwijk 3 ontving HVC’10 4 en Naaldwijk was ondanks de inspirerende wedstrijdbespreking niet bij de les en keek bij rust tegen een 0-3 achterstand aan. Na wat omzettingen in de rust begon Naaldwijk sterk aan de tweede helft. Toch werd het eerst 0-4 voordat Dylan van de Bos en Lennart van den Bos het net voor Naaldwijk vonden. Helaas was er te weinig om er nog twee te maken waardoor er met 2-4 werd verloren.